We gaan beginnen met IUI - Zwanger worden forum

shootingstar - schreef op 16-09 om 13:41
Hoi,
Ik heb net afgelopen maand mijn eerste iui gehad, morgen of overmorgen mijn nod, maar heb nu wel al een beetje ongesteldheidskrampen dus zal morgen wel komen. Dan op naar de tweede ronde. Spannend hè?!
17 antwoorden en 31462709x bekeken
Daydreamer - schreef op 16-09 om 15:44
" Hoi,
Ik heb net afgelopen maand mijn eerste iui gehad, morgen of overmorgen mijn nod, maar heb nu wel al een beetje ongesteldheidskrampen dus zal morgen wel komen. Dan op naar de tweede ronde. Spannend hè?!


Ik hoop voor jou dat je menstruatie uitblijft! Zeker Super spannend allemaal "
shootingstar

shootingstar - schreef op 18-09 om 17:30
Hoi!
Ik helaas ongesteld geworden zaterdag avond. Nu morgen beginnen met gonal f en dan volgende week dinsdag voor follikel meting! Ja super spannend, wanneer is jouw nod? En hoe is het zaad van je man? Heb je een Leo behandeling gehad? 
Ik had helemaal geen melding gehad dus zie nu je berichtje pas
shootingstar - schreef op 19-09 om 16:56
Oké dat is vervelend waarom hebben jullie er geen vertrouwen in als ik vragen mag? 
Cinta (Gast) - schreef op 23-09 om 02:43
Ik heb 1 iui gehad en die was raak ook met maar 1 eitje. Dus het kan.
Annesje - schreef op 04-10 om 08:54
Hey Daydreamer

Wij hebben ook 1x IUI gehad en onmiddellijk zwanger. Dus het kan echt wel, ook al geloofde ik er op voorhand ook niet veel van. Het is allemaal zo moeilijk te voorspellen he... Konden we maar in de glazen bol kijken...
Succes!!
Daydreamer - schreef op 14-10 om 00:35
Inmiddels hebben we 12 oktober onze eerste IUI gehad..nu dus afwachten en duimen en super bedankt voor de reacties! Geeft me weer een beetje hoop.
Annesje - schreef op 19-10 om 13:37
Succes daydreamer!! Hopelijk binnen 2 weken een positieve uitslag...
Marie - schreef op 19-10 om 14:34
Ik ben net ongesteld geworden, heb aankomende woensdag 25-10 mijn HSG en moet op cd 3 beginnen met Chlomid ter voorbereiding van onze eerste IUI. We moeten nu nog een datum plannen voor m'n echo en om te leren hoe ik mezelf met pregnyl moet gaan spuiten.. Had zoo gehoopt dat het deze ronde raak zou zijn... en had nog wel zoveel vertrouwen nadat ik m'n eitje had gezien - klaar om te springen
Omdat mijn vriend vanaf januari 2018 voor 4,5 maand in opleiding moet (defensie) hopen we dat de IUI snel gaat aanslaan... anders gaat het helemaal een lastig traject worden  
Annesje - schreef op 20-10 om 08:49
Hoi Marie

Veel succes ermee meid! 
Ik zag er ook tegenop om met IUI te beginnen. Heb liggen huilen op dat bedje, gewoon van emoties want lichamelijk voelde ik er niks van.
We hadden het nooit verwacht, maar van de eerste keer gelukt! Dus het kan echt wel...de moed niet verliezen.
Bij ons is het helaas wéér misgelopen, maar dat heeft niks met de IUI te maken. (Pech...)
Succes!!!
Marie - schreef op 20-10 om 09:50
Dankjewel Annesje... ik vind het vooral spannend. Het beginnen met Chlomid en spuiten van Pregnyl.. terwijl ik 'gewoon' (heel dankbaar voor) gezond ben en alles werkt zoals het hoort... het voelt zo gek. De ene dag ben ik heel optimistisch en vol van vertrouwen.. vandaag cd1, van de ronde waarin we onze eerste (en hopelijk ook laatste) IUI gaan doen ben ik vooral verdrietig - gekwetst - teleurgesteld en vooral ook onzeker. Buiten de lichamelijke impact die het heeft, veroorzaakt het hele traject bij mij (maar ook bij anderen) een emotionele roller-coaster. Al 2,5 jaar ben ik optimistisch en heb ik vertrouwd op mijn lichaam en dat van mijn vriend.. nu moet ik vertrouwen op doktoren en medicatie. Nog meer de controle uit handen geven... 
Ik zit er ff doorheen... 
Annesje - schreef op 20-10 om 10:00
Het is ook een emotionele rollercoaster...Ik kan nog alle dagen kwaad, verdrietig, gefrustreerd zijn hierom. 
En ik ga nog elke keer met "tegenzin" wéér naar het ziekenhuis voor de zoveelste controle. Nooit verwacht dat ons dit zou overkomen, waarom wij denk je dan... Langs de andere kant ben ik dan wel weer "blij" dat deze middelen er zijn, anders zou de kans op een kind voor ons wel héél klein zijn.
Ik heb 6 rondes Clomid + Pregnyl gehad waarvan 1 gelukt is (de eerste ook), maar misgelopen. Dan een eerste ronde IUI en nu hoop ik snel weer te kunnen starten met een nieuwe ronde. Eerst mijn regels afwachten. 
Marie - schreef op 20-10 om 11:17
Pfff zeg dat wel! Heb vooral een dip gehad toen we een jaar bezig waren. Nam mijn vriend voornamelijk van alles kwalijk (hij heeft niet zo'n hoog libido). Daar ben ik nu overheen en moet zeggen dat ik vorige week nog optimistisch was over het medische traject - ik bekijk dingen vaak van de positieve kant en heb veel vertrouwen in de medische wetenschap. Moet zeggen dat ik niet met tegenzin naar het ziekenhuis ben gegaan - was heel blij om controles te krijgen en te weten dat we nu professionele hulp krijgen en niet zelf hoeven 'aan te kloten'. Inderdaad, ik ben blij dat deze middelen er zijn, maar had zo erg gehoopt dat het niet nodig zou zijn voor ons. Maar het cliche... kinderen krijgen is niet een vanzelfsprekendheid. We blijven hoop houden, maar leuk is anders.
Annesje - schreef op 20-10 om 13:14
Het is goed dat je zo optimistisch er aan begint. Daar kan ik nog wat van leren. 
Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook blij met de goede opvolging en dat we wel weten wanneer het juiste moment is. Maar ik kan de keren dat ik al in het ziekenhuis heb zitten wachten niet meer op 2 handen tellen en dat steekt met momenten toch wel tegen moet ik zeggen.Zeker omdat het altijd zo vóór de werkuren is. Met IUI tijdens de werkuren dus altijd een geregel maar soit...ik heb het er uiteraard voor over! 
De hoop niet opgeven idd...hoe moeilijk ook want momenteel zie ik het ook allemaal alleen maar zwart. 
Maar we gaan ervoor!! Op naar de volgende IUI!
Marie - schreef op 20-10 om 14:33
Ach weet je... je mag zo je dipjes hebben, ik accepteer het dat ik m'n dipjes heb maar ik probeer er het beste van te maken en houd mezelf voor ogen dat alles wat ik doe voor het uiteindelijke doel is om een kindje te krijgen. Ik snap echt wel dat je er soms doorheen zit, de een wat vaker dan de ander.. kan me ook heel goed voorstellen dat met de tegenslag van jullie momenteel de zaken er iets anders voorstaan. En daar mag je natuurlijk verdriet van hebben of boos om zijn, dat gevoel mag er zeker zijn.. Het wachten is het meest frustrerende - vooral als je iets zooo graag wilt! Lieve Annesje, houd ook voor ogen dat je ondanks het ontbreken van een kindje het leven doorgaat en je lekker moet genieten van het moment en de momenten dat jullie nog met z'n 2en zijn. Wij doen nog zoveel mogelijk dingen die we straks met kids niet meer kunnen
Gelukkig is mijn manager vanaf begin op de hoogte van onze kinderwens en is hij heel flexibel daarin. Vandaag werk ik thuis - het was gisteren mijn NOD en ik wist dat als ik zou gaan testen het vandaag zou zijn en dat als ik ongesteld zijn worden ik vandaag ook liever thuis was. Het ding is... ik ben nu superafgeleid... heb niet normaal kunnen werken dit continue te googlen.... Het bloeden is namelijk weer gestopt... heb dus alleen vanmorgen bloed gevonden in mn verband.. nu weer alleen wat veegjes. Ik weet niet eens meer wat cyclusdag 1 nu voor mij is... misschien dan toch maar gewoon gaan testen morgenvroeg.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'We gaan beginnen met IUI' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan