ogen heen en weer baby 5 maanden - Zwanger worden forum

Iza - schreef op 23-01 om 11:22
Epilepsie hoeft niet met stuipen gepaard te gaan. Een kennis van mij heeft een vorm van epilepsie die alleen tot uiting komt door stress, zij valt dan even helemaal weg. Je ziet het niet aan haar, behalve dat je geen contact met haar krijgt voor een korte periode. Misschien kunnen ze uitzoeken of dit het geval bij je zoontje is? Misschien komt het door de overprikkeling, weinig slapen tot uiting?
8 antwoorden en 40901995x bekeken
Ow oké, dus dat kan ook nog! Ja het is niet echt dat hij wegvalt ofzo,tenminste zo lijkt het niet.. en daarna zit hij ook bv meteen weer te spelen. Maar alles gaat ook zo hard bij hem. De knuffeltjes worden letterlijk mishandeld haha en ik heb zo staande mobiel voor boven zijn hoofd met zo n grijp ding eraan, hij slingert dat ding zo heen en weer dat het zo op hem zou vallen. Ik heb ook weleens het idee dat hij teveel wil en ook meer wil kunnen dan dat hij kan. Maar toen ik in het ziekenhuis zei kan het met overprikkeling te maken hebben zatdie dokter van nouh dat denk ik niet..maar wat dan wel, wist hij dan ook niet. Dus daar schiet je ook niks mee op eigenlijk. Gelukkig doet hij dus verder ook wel normaal maar toch vind ik het er zo raar uitzien en beetje eng op een of andere manier.
Hyacint - schreef op 25-01 om 09:08
Het zou inderdaad best epilepsie kunnen zijn, daar heb je ontzettend veel verschillende vormen van. Er zijn vormen waarbij 5 seconden even met hun gedachten lijken af te dwalen, maar dan is het Ik en vorm van epilepsie. Epileren is hard werken: het kan best dat hij daarna wat vermoeid is, minder goed eet of anders is. Ik dacht ook nog aan een probleem met de oogdruk, al vind ik dat mindervoor de hand liggen.

Ik zou je aanraden om te vragen of je een doorverwijzing naar een neuroloog vragen, of een mri van het brein. Het is waarschijnlijk niets om je zorgen om te maken, maar dan is het maar uitgesloten. 

Succes!
Hyacint - schreef op 05-03 om 23:16
Hoi miekie, weet je inmiddels al iets meer?
Hoi hyacintt, Sorry vd late reactie! Ik leed het berichtje nu pas! Al die tijd niet op brabbels geweest. Hij is nu onder tussen 10,5 maand en hij heeft het nu al paar maanden gelukkig niet meer gedaan! Hij heeft een aantal testen ge had in ziekenhuis en zijn oogsterkte was toen niet helemaal goed en moest toen paar maanden later terugkomen om weer te testen en dat zag er al veel beter uit! Wat het nou uiteindelijk was geen idee! Ben blij dat hij het Nu niet meer doet gelukkig! Maakte me wel zorgen. Dank je wel voor je berichtje weet niet of je dit nog leest...groetjes Miekie
mama250 - schreef op 13-07 om 16:27
Tip, probeer de momenten te filmen.
Daar heeft een arts het meeste aan. Desnoods laat je een filmtoestel op het
Speelkleed gericht staan om het 'moment' te vangen.
Succes
Hyacint - schreef op 14-07 om 07:15
Hoi Miekie, goed om te horen dat het met een sisser is afgelopen. Veel geluk!
Ja dat hadden we idd toen geprobeerd om het te filmen maar kregen het niet voor elkaar, dan stopte hij net, zal je altijd zien in het ziekenhuis deed hij het wel en toen zag die arts het maar hij wist niet wat het was maar hij zei is niks ernstig denk ik, baby s kunnen gekke dingen met hun ogen dat mag tot een half jaar zei hij. Was toen nog niet helemaal gerust op met zijn antwoord.. Maar het is geloof dus toch niks geks omdat hij het nu al tijd niet gedaan heeft.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ogen heen en weer baby 5 maanden' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan