Onregelmatigheid en onzekerheid - Zwanger worden forum

Wensje2 - schreef op 24-05 om 09:27
Dat zou super zijn zeg. Hoe lang waren de cyclussen hiervoor?
555 antwoorden en 33227522x bekeken
Jenny00 - schreef op 24-05 om 09:41
Tussen de 37 en 47 dagen, waarbij de laatste tijd voornamelijk 44 tot 47 aan de orde was. 
Wensje2 - schreef op 24-05 om 10:12
Wow dat zou dan fantastisch zijn. Ben heel benieuwd. Mijn cyclus zal deze ronde rond de 34 dagen zijn. Voelde dit x ook zeer duidelijk mijn eisprong,(ook via ovu test) gewoon pijn. Ik had nooit eerder mijn eisprong gevoeld, denk dat t door mijn mk komt? Als mijn vervolg cyclus ook zo rond 34 is ben ik blij 
Succes jenny. En als het niet doorzet is het misschien iets anders positiefs?
NL93 - schreef op 24-05 om 10:21
Jenny jou cyclus lijkt precies op de mijne. Ik ben ook deze cyclus begonnen met teunisbloem olie. Dus ben erg benieuwd. Nu cyclus dag 12. Heb jij ook na de ei sprong nog door geslikt?
Jenny00 - schreef op 24-05 om 12:48
Wensje, als het elke keer 34 dagen zou zijn bij mij zou ik ook al blij zijn hoor  alles is vooruit gang als je normaal zo lang moet wachten. Mijn ei voel ik trouwens nooit, merk het vooral doordat ik dan veel meer zin in seks krijg. Wel handig dat jij het deze keer hebt opgemerkt. 
Is jouw nod nu over ongeveer een week?

Nl93 ik denk dat ik wel na mijn ei nog heb doorgeslikt, aangezien ik geen idee dat ie al zo vroeg zou komen! Volgens mij moet je eigenlijk na je eisprong stoppen met teunisbloemolie. Maar goed, voor mij was deze ronde sowieso al een beetje mislukt doordat eerst ik, en toen mijn vriend de griep had. 
Ik verwacht dus ook dat mijn menstruatie vandaag/morgen gewoon doorzet. 
Ga jij nog ovulatietesten gebruiken om je ei op te sporen? Of kijk je het ook gewoon even aan.
En voel je je vandaag alweer wat beter dan gister?
Wensje2 - schreef op 24-05 om 12:59
Ja 34 dagen is voor ons top he haha
Ik voelde mijn ei dit x echt voor het eerst,en meteen heftig haha. Daarom gebruik ik ook ovu teste omdat ik het nooit opmerkte. Mijn nod ligt in het pinkster weekend. Rond 5 juni?
Zet het bij jou al door?
NL93 - schreef op 24-05 om 14:09
Vandaag lekker onderweg voor een midweekje vakantie dus lekker wat andere dingen aan mn hoofd. Ik zit nu op dag 12 en wil maandag weer met ovulatie testen aan de gang. Ik voel mn ei meestal ook niet. Enkel de periode daarna tot aan mn menstruatie. Met temperaturen nog fanatiek aan de gang op advies van de huisarts. Dus elke dag gaat mn wekker op een vaste tijd zodat ik hopelijk een goed beeld ga krijgen. Zelf was ik idd van plan om te stoppen na mn ei. Alleen vorige maand ondanks de ovu testen niet concreet mn ei gespot. Hoop deze maand brter. Verder hebben we vandaag mn man zijn productie naar het lab gebracht. Daar krijgen we maandag of woensdag dr uitslag van. Dus de komende dagen gewoon nog even afwachten. 
Jenny00 - schreef op 25-05 om 11:41
Wat lekker er even tussenuit NL93. Fijne vakantie. En hopelijk ma/woe goed nieuws  

Hier zet m'n menstruatie nog niet door. Gister dus een klein beetje bloedverlies gehad, maar was wel echt minimaal. Vandaag tot nu toe nog helemaal niets. Wel al sinds eergisteren het gevoel dat ik ongesteld ga worden, dus ik wacht rustig af en verwacht er niet teveel van op dit moment. 
Wensje2 - schreef op 25-05 om 11:45
Veel plezier NL93
En wat raar Jenny, kan het misschien juist iets positiefs zijn?
Wij zijn nu onderweg met de camper naar disney land Parijs. 
Fijne dagen allemaal
NL93 - schreef op 25-05 om 12:30
Jij ook veel plezier wensje. Ik lig hier nu heerlijk te bakken in het zonnetje  
Jenny00 - schreef op 26-05 om 07:59
Misschien is het wel positief, maar durf het bijna niet te hopen eerlijk gezegd.. heb echt het gevoel dat m'n ms ieder moment door kan zetten. Tot nu toe alleen af en toe wat bruinverlies.
Vanochtend als steekproef even getemperatuurd en die zit nog op 37,15 waar hij normaal bij mijn menstruatie zakt naar 36,40. Vorige week heb ik dit ook gedaan, en toen was m'n temp ook boven de 37. Maar goed, weet dus niet zeker wanneer mijn eisprong dus was, dus het kan maar zo dat ik pas een week na m'n eisprong zit nu.
Ik wacht nog rustig af de komende dagen. Mocht er over 4 dagen nog niet echt wat veranderd zijn, of juist heel veel veranderd zijn dat ik van alles voel, dan waag ik er een testje aan.

Jullie hele fijne vakantie meiden! 
Wensje2 - schreef op 26-05 om 08:20
Ga voor je duimen jenny, spannend.
Dankje, jij ook goed weekend
NL93 - schreef op 28-05 om 00:57
En jenny?? Bij jou al meer bekend.

Bij mij in de vriendengroep is vandaag wederom weer eentje met een zwangerschaps aankondiging gekomen. Helaas was ik het nog steeds niet 
Jenny00 - schreef op 28-05 om 17:54
Nee, nog geen nieuws hier. Tot nu toe verlies ik elke dag een heel klein beetje roze of bruin bloed. Niet het idee dat ik ongesteld ben dus, maar ook niet echt het gevoel dat ik zwanger ben. 
Mocht er over een aantal dagen geen verandering zijn ga ik even testen. Ben wel heel benieuwd, maar ook wel realistisch dat de kans zeer klein is dat het raak is. 

NL93, ben je erg verdrietig onder het het nieuws van je vriendin? 
NL93 - schreef op 28-05 om 18:19
Spannend hoor Jenny.

Ik vind het vooral balen. Omdat ik zo onregelmatig ben ben ik bang dat het bij ons nog wel een meerjaren plan gaat worden. Hoop dat het niet zo is 
Wensje2 - schreef op 28-05 om 18:33
Nl93 houd moed! Bij ons 1e was er op mijn cyclus ook geen peil te trekken. 25 dagen dan weer 47 en zo wisselde het heel erg maar toch werd ik zwanger na 9 rondes. Het vervelende bij die lange cuclussen is dat je weinig kansen hebt in vergelijking altijd 28 dagen. Jij houd je eisprong bij ? 
Kop op dames we blijven duimen. Hier nog weekje wachten op nod.
*knuffel en liefs
NL93 - schreef op 28-05 om 19:40
Ja ik gebruik de app van mijn kalender waarin ik zo veel mogelijk bij hou. Maar omdat ik de vorige ronde ook nog geen ei sprong heb kunnen ontdekken met de ovu testen en deze ook niet voel is het heel lastig om op de juiste dagen efficiënt te klussen. En om nou de hele cyclus elke 2 dagen te klussen blijft voor ons toch ook een hele uitdaging en als een moete gaan voelen. 

Morgen misschien al de uitslag van het vruchtvaarheidsonderzoek van mijn man. Ben ik ook erg benieuwd naar
Jenny00 - schreef op 30-05 om 09:59
Nou, hier sinds gisteravond echt bloedverlies. zaterdagochtend had ik toch een zwtetst gedaan en die was heel licht positief, maar durfde er al niet vanuit te gaan dat het goed zat. En dat blijkt nu dus ook te kloppen. Wel teleurgesteld maar niet verdrietig, met bruinverlies dat langzaam roze werd en het tuurlijntje op de test was het te verwachten dat het niet goed ging. Gister ook al minder gespannen borsten en meet krampen.
Om maar even op het positieve te focussen, vandaag dag 34 in m'n cyclus, dus 10 dagen korter dan de vorige keren. Over 3 weken naar de gynaecoloog voor vruchtbaarheids traject.
Hoe is het bij jullie? Wensje jij in de wachtweken? Nl93, al uitslag op het sperma onderzoek gekregen? En waren/zijn jullie vakanties fijn?
NL93 - schreef op 30-05 om 11:23
Hoi jenny, wat balen zeg. Maar ergens aan het tuurlijntje misschien toch enige hoop dat je lichaam het wel ken. 1 op de 10 eindigt helaas in een miskraam en dat is alleen het bewezen deel van de dames die ook al vroeg een test doen of later in de zwangerschap een miskraam krijgen. Wel fijn dat je cyclus deze maand 34 dagen duurde. Ik hoop ook resultaat te gaan zien van de Teunisbloem olie. 

Gisteren begonnen met ovulatie testen. Nu op dag 18. Enkel nog een droog lijntje te zien. Heb wel sinds 3 dagen soms wat steken in mn buik en soms een enkele steek in mn borsten. Maar als ik dus nu mn ei gemist heb zou ik wel een erg korte cyclus hebben. Grr... om gek van te worden. Verder wordt ik vandaag terug geveld door de huisarts over het vruchtbaarheids onderzoek van mn man. Nog even wachten en dan weet ik in ieder geval iets meer. 

De vakantie was erg lekker. Dagen vlogen voorbij met dit mooie weer. Toch het gehele niet volledig los kunnen laten aangezien de zwangerschappen en geboren babys me momenteel om de oren vliegen. Maar gelukkig weet mn beste vriendin van alles af en kan ik ook daar vaak mn ei kwijt. Want er echt over kunnen praten met mn man blijf ik moeilijk vinden. Wel merk ik dat hij me vaker steunt als er iets in de omgeving gebeurd.
Wensje2 - schreef op 30-05 om 11:24
Ah jenny wat jammer zeg. Het gaat niet goed zo met ons 3en he Maar wacht maar af, ons mooie nieuws komt ook snel voor ons 3.
We hebben heerlijk genoten in Disney,het was echt super!!
Ik zit op het wachtbankje idd,het weekend mijn nod. Spannend vind ik het wel al verwacht ik niet dat wij weer zo snel geluk hebben. Heb alleen geen zw testen in huis dus miss toch bestellen anders word dat pas dinsdag ivm pinkster haha.
NL93 - schreef op 30-05 om 11:26
Je NOD is al dichtbij wensje. Spannend. Ik zou idd ook even bestellen of langs de drogist rijden. Je kan ze maar in huis hebben. En snel over datum raken ze toch niet 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 11:50
Ja klopt haha, ga weer ff wat bestellen, ovu testen en zw testen. Ik bestel altijd online bij sensi,hier bij drogist doe ik niet ivm een dorp dus ken heel veel en als ze zien dat ik dat koop krijg je weer praatjes haha.
Nl93 je ei kan er wel aankomen hoor. Ik had op dag 17 een hele vage lijn, maar dag erna was hij super duidelijk! En op dag 19 een echte knaller,dag na de knaller weer vage lijn. Dus zo ineens kan hij er zijn
NL93 - schreef op 30-05 om 11:56
Ja ik ben nu s middags aan het testen. Straks om een uur of 2 plas ik weer even over zo'n stokje  ik hoop dat ik de vorige keer gewoon valse testen heb gehad doordat ik het s morgens deed. Ik woon ook op het dorp maar er zitten ook drogisten wat dorpjes verder. Hier ga ik meestal heen en hopen dat ik geen bekenden tegen kom 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 12:07
Ik test ook altijd in de middag tussen 12 en 17 meestal. Ik heb altijd dipsticks. Ga duimen dat hij positief word 1 deze dagen. Ja de dorpen hier in buurt waar ik ook vaak kom zijn toch ook vaak bekende dus durf het niet aan haha.
Jenny00 - schreef op 30-05 om 12:42
Spannend wensje, al bijna tijd om te testen. Kan gewoon raak zijn hoor!! Soms gebeurt dat 2 x achter elkaar. 
En zou het kunnen zijn Nl93 dat je eisprong al geweest is? Of is je temp nog laag? 
Ik ga vandaag maar weer beginnen met de teunisbloemolie, maar de rest last ik even lekker weer voor wat het is. Merk dat ik me daardoor echt rustiger en beter voel.
Laten jullie het horen als er nieuws is?
NL93 - schreef op 30-05 om 12:52
Ja me temp is nog steeds laag 36.3 vanmorgen. Ik heb vorige week eenmaal een uitschieter gehad naar 37.6 maar had die dag ervoor een flinke borrel op en was verbrand in de zon. Dus denk dat dat wel wat beïnvloed heeft. Momenteel weer af en toe steken rechts onder in mijn buik. Is van hele korte duur maar kan me dit niet herinneren van me vorige cyclussen. Een van jullie hier bekend mee?
NL93 - schreef op 30-05 om 13:28
Net de uitslag gehad van de huisarts. Met mn man zijn zaad is in ieder geval niks mis. Dat kunnen we alvast uitsluiten  en hopelijk geeft dit mijn man ook een positieve boost.
Jenny00 - schreef op 30-05 om 13:31
Wat fijn dat dat goed is! 
Steekjes zouden kunnen zijn van je eisprong, maar kan ook net zo goed van je darmen komen natuurlijk. Hopelijk krijg je snel je eisprong. 
Wensje2 - schreef op 30-05 om 16:45
Wat fijn Nl93 dat dat in ieder geval goed is
Steekjes? Ja je lichaam doet van alles en wij voelen nu natuurlijk ook alles, hopelijk nu positief en komt je ei er aan. 
NL93 - schreef op 30-05 om 17:27
Ik ben sinds vanmiddag ook zo nu en dan weer licht misselijk. Ik denk dat wanneer mijn lijf klachten blijft geven de komende dagen mn ei toch al geweest is. Maar zou dan juist mijn temp niet hoger moeten zijn? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onregelmatigheid en onzekerheid ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan