Ben ik zwanger of zwanger geweest? - Zwanger worden forum

kruimel - schreef op 04-09 om 11:59
Hoi

Een lang verhaal maar de antwoorden op je vragen zijn kort:

-nee, je hebt geen symptomen vóór een eventuele innestelling, symptomen ontstaan door de hormonen die pas vrijkomen als een vruchtje is ingenesteld.
-ja, je maakt pas hCG in ná de innestelling, zwangerschaps testen zijn dus altijd negatief omdat er geen hormonen in urine zit.
-ja en nee, bij een vroegtijdige miskraam kun je positief testen maar ook negatief omdat er dan niet voldoende HCG aanwezig is, dat is afhankelijk hoe lang het vruchtje 'geleefd' heeft.

Ik denk dat je niet zwanger bent; de pil slikken, niet klaarkomen in je, negatieve testen én 'menstruatie'... Ik acht de kans nihil.

Xkruimel
2 antwoorden en 39134320x bekeken
Greenleaf - schreef op 04-09 om 12:20
Bedankt voor je reactie, Kruimel!

Ik ben volgens mij vergeten te zeggen dat ik de pil een paar keer ben vergeten. Minimaal twee keer, maximaal vier keer. Maar dan blijft de kans zo klein. Tis jammer, maar je kan er niks aan doen. Dus dan was het een schijnzwangerschap of een vroegtijdige miskraam. Beide zijn erg jammer. Zucht, en dat moet ik vanavond dus allemaal tegen mijn vriend zeggen, die nu op zijn werk zit, te popelen om te horen of hij vader wordt.

Maar bedankt voor de reactie, haalt dat 1% kansje op zwangerschap naar beneden. Dan kan ik me nu richten op het verwerken. Toch geen kindje voorlopig voor mij en mijn vriend. Pijn doet het wel, maar ja. Hopelijk, op een dag... worden wij ouders. Duimen maar!

X Lotte

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger of zwanger geweest?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan