12 dagen over tijd negatieve test - Zwanger worden forum

Sabrine (Gast) - schreef op 22-05 om 21:39
Goedenavond 

Ik ben vandaag 12 dagen over tijd. Normaal regelmatige cyclus. Heb al diverse testen gedaan maar blijft negatief. Huisarts wil dat ik nog een week afwacht. Overigens ben ik wel extreem moe opeens en soms misselijk. Hoe serieus is de kans dat ik toch zwanger ben? Is dit überhaupt mogelijk? Het hormoon zou na 12 dagen over tijd toch wel hoog genoeg voor een test moeten zijn?!
1 antwoord en 32725452x bekeken
floydi - schreef op 26-05 om 20:53
Hi Sabrine,
Ik verwacht dat de kans zeer klein is dat je zwanger bent maar wat ontzettend vervelend dat je lichaam zo met je speelt. Ik heb het zelf ook gehad de ronde voor ik zwanger raakte was ik 2 weken overtijd en werd ik toch ongesteld. Steeds negatief getest erg raar. Dat wachten van de huisarts is ook niks he. 
Hoe gaat het nu? 
Geoetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '12 dagen over tijd negatieve test' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan