Win een ticket voor de superpleuke zwangerschapsworkshop 'Kleur je Zwangerschap' t.w.v. €139

Win een ticket voor de superleuke zwangerschapsworkshop 'Kleur je Zwangerschap' t.w.v. €139Wil je ook meedoen ?

Kleur je Zwangerschap en Brabbels hebben samen een geweldige actie georganiseerd. De workshop 'kleur je zwangerschap' is een ontzettend succesvolle workshop waar je heel veel plezier aan zult beleven. Je kunt deze nu op Brabbels winnen !

Wil jij ook zo'n waanzinnige workshop winnen van kleurjezwangerschap.nl? Like Kleur je Zwangerschap of Brabbels dan op Facebook !


Like Brabbels op Facebook

Like kleur je Zwangerschap op Facebook
Over kleur je Zwangerschap

De workshop Kleur je Zwangerschap is gericht op vrouwen die 28 weken of langer zwanger zijn en hun partner en vormt een unieke avond-uit voor jullie als aanstaande ouders waarbij je echt in de watten wordt gelegd. Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van de workshopdocente contact maken met jullie ongeboren kindje door middel van aanraking. Daarnaast maakt je partner een persoonlijke bellypaint op je buik met professionele bodypaint verf! Gedurende de workshop krijgen jullie allerhande informatie en tips over de fysiologie van de bevalling, waarbij ook nadrukkelijk stil wordt gestaan bij de rol van de partner.

Kleur je Zwangerschap springt in op de behoefte om, naast de standaard bezoeken aan de verloskundige en/of het ziekenhuis, de zwangerschap op een zeer persoonlijke, warme en liefdevolle manier te beleven. Tijdens de workshop maken de aanstaande ouders op een ongekende intense en intieme manier contact met hun ongeboren kindje en elkaar. Dit alles vindt plaats binnen een ontspannen en geborgen sfeer. Bij de ontwikkeling van Kleur je Zwangerschap hebben Tami Kalir, Malua te Lintelo en Avi Lev gewerkt vanuit de visie dat vertrouwen, steun, communicatie en ontspanning essentiële aspecten zijn voor een fijne zwangerschap en bevalling. Dat dit een succesvolle formule is die aanslaat bij aanstaande ouders blijkt uit de unaniem zeer positieve feedback van de deelnemers. Het is zelfs zo'n succes dat Kleur je Zwangerschap in 2014 zal uitbreiden naar andere steden

De personen achter dit unieke initiatief zijn Tami Kalir en Malua te Lintelo. Zij zijn twee professionals met vele jaren ervaring op het gebied van zwangerschap en bevallen door hun werk als doula en zwangerschapsdocent. Daarnaast krijgen zij voor de uitvoering van de bellypaint ondersteuning van Avi Lev, kunstschilder en winnaar van de Bodypaint wedstrijd in Kadmium te Delft in 2011.

De workshop kost €139,- per koppel. Deze prijs is inclusief een fotoshoot van de bellypaint (de foto's krijg je na de workshop digitaal opgestuurd als mooie herinnering aan je zwangere buik!), een goed gevulde goodiebag, hapjes & drankjes tijdens de gehele workshop en een glas alcoholvrije champagne om de workshop gezamenlijk mee af te sluiten! Meer informatie over de workshop vind je via www.kleurjezwangerschap.nl.

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan