Uitgerekend juni 2018 deel 2 - Babyforum

MamaVanB - schreef op 17-04 om 10:28
Meiden ....

Ik heb deel 2 aangemaakt !!
1687 antwoorden en 6711869x bekeken
Lena - schreef op 17-04 om 11:12
Ah gevonden!
Cato - schreef op 17-04 om 11:23
Hey idd gevonden! Ik zit al een uur in de tuin! Heerlijke grote tuin heb ik! Op het zuiden! Straks effe werken. Ik slaap ook weer beroerd mamavanb! Komt omdat mijn kleine man erg druk is! Vanochtend kramp in mijn buik omdat die kleine schopte! Hi,hi! Maar dat hoort erbij! Tegenwoordig probeer ik in de middag ook een tukje te doen! Dat helpt wel! 
Ik heb die vlekken al in mijn gezicht. Maar probeer wel uit de zon te blijven. Is wel lastig zo lekker die zon! 
Nou ga de vaat nog effe doen en de hond uitlaten! En dan naar het werk! Fijne dag verder!
Bueno - schreef op 17-04 om 11:29
34 weken
Ook ik meld me hier .

Ik zit ook gewoon in de zon. Geen gekke vlekken op mn armen of benen. Alleen sproeten in mn gezicht, verder gezonde kleur op mn huid. In het begin mezelf wel ingesmeerd, maar na Tenerife merk ik dat het allemaal wel mee valt qua masker. Dus smeer ook niet echt, de zon is ook nog niet fel. Tenminste tot nu toe niet. 
Lena - schreef op 17-04 om 11:34
Ik kan niet wachten tot ik weer een zonnebankkuurtje kan pakken! 
Even bijkleuren weer. Voel me zo'n spook deze maanden haha. Straks maar even met een boek de zon opzoeken!
Claire (Gast) - schreef op 17-04 om 12:43
Gevonden! Bedankt MamavanB voor het aanmaken.
Wat een weer he? Wat een zegen dat we bijna met verlof gaan:-)
Stef - schreef op 17-04 om 13:31
Ben er ook  ik ga mijn gezicht ook wa insmeren met factor 30 .... ma ik kan de zon precies niet verdragen terwijl ik echt een zonneklopper ben!! 
Stef - schreef op 17-04 om 13:32
Waow!!! Wat gaat het posten snel 
Lena - schreef op 17-04 om 13:36
Nou kheb het een uurtje uitgehouden hahaha. Nu even binnen voor wat verkoeling en zo weer naar buiten.

Kheb ook weer een lekkere kan fruitwater in de koelkast staan. Merkte dat ik toch wel snel naar sapjes greep terwijl ik normaal echt een water drinker ben. Dus maar lekker paar schijfjes citroen en paar aardbeien met water en ijs in een kan gedaan. Echt heerlijk met zulk weer! Stuk gezonder dan al die pakken sap.
Bueno - schreef op 17-04 om 13:46
34 weken
Heerlijk he die zon! En klinkt goed Lena! Sap is idd niet zo gezond, zit verschrikkelijk veel zuur en suiker in. Maar wel lekker. Hihi
Lena - schreef op 17-04 om 13:50
Bueno; ik vrees ook echt voor mijn volgende tandarts bezoek. Al dat sap... enne ik heb een zure matten verslaving ontwikkeld, zal m'n gebit ook geen goed doen. 
Maar echt ik eet gerust een hele zak zure matten in 1 keer. Dan daarna wel direct spijt wantja je hele mond ligt open daarna en je proeft niets meer. :')
Stef - schreef op 17-04 om 13:52
Ahahahaha echt grappig!! Kan ik ook niet eten .. heb het al met 1tje ! Maar ben gelukkig niet voor zoet. 
Shir - schreef op 17-04 om 15:29
35 weken
Aah dat verklaard waarom ik het niet kon vinden! 

Hier net ook lekker in de tuin gezeten, wel met het zonnescherm naar beneden. Even bijkletsen met een vriendinnetje. Alleen maar babypraat natuurlijk omdat ze ook 10 weekjes zwanger is.

Hier een verslaving voor verse jus! Of perssinaasappelen in 4 stukken gesneden haha.
Lena - schreef op 17-04 om 15:37
Nou das iig iets gezonder shir!!! Heerlijk hoor dit weer. Word er ook direct vrolijker van.

Ik heb zo'n trek in snoep!!! Maar we hebben niets in huis (bewust niet gehaald). 
Shir - schreef op 17-04 om 15:41
35 weken
Heel slim haha en dan voora geen ritjes naar de supermarkt maken Lena.

Ik ben zelf onderweg naar het werk voor een paar uurtjes. Ook echt zo geen zin in. Maar goed na vandaag alleen nog morgen en maandag werken en dan is mijn verlof officieel begonnen!!!!!! Heerlijk met dit weer.
Shir - schreef op 17-04 om 15:42
35 weken
Dat posten gaat echt megaaaaaa snel! Woow!!
MamaVanB - schreef op 17-04 om 16:44
@shir.... verse jus is ook heel goed voor de kleine ... dan maken ze extra vetjes aan vertelde de echoscopiste mij... 

Ik heb vooral veel zin ik chocolade ... en heb nog zoveel paaseitjes in huis .... heb er als at weggegooid zodat ik ze niet kan opeten .... 

Ik zit nu lekker in de tuin... mijn ouders zijn vanmiddag weggegaan en io ben weer even gaan slapen... Brent is nu lekker in de zandbak aan het spelen !!! En ik met mijn rug naar de zon....heerlijk dit weertje ! 

Gaat er komende week al iemand met verlof?Mijm laatste werkdag is donderdag 26 april ..dus nu nog 4 dagen .... joepie !!!
MamaVanB - schreef op 17-04 om 16:49
Wil m even met jullie delen ... zo schattig !!
Stef - schreef op 17-04 om 17:01
Wat een schatje mamavanb... verlang naar deze kleintje weer. Mijn jongen is zo groot geworden nu (10jaar) tijd gaat snel, vind je niet? 
Ik heb zo meteen mijn 3de gratis 3D echo poging  ze zeggen toch , 3de keer goede keer?? Haha 
Shir - schreef op 17-04 om 19:14
35 weken
Ach wat een cutie MamavanB.

Oh, dat wist ik helemaal niet. Ik moet donderdag weer op controle, dus ik ben benieuwd wat hij dan weegt. Ik denk rond 2200 gram.

Stef, ik hoop dat je dit keer mooie plaatjes krijgt van jouw kleine man.
MamaVanB - schreef op 17-04 om 20:52
@stef... is het gelukt met de echo ?? Of weer niet ?? Ik hoop Het zo voor je !!
MamaVanB - schreef op 17-04 om 21:20
Volgende week komt de kraamhulp even voor een intake en bijkletsen ... effe gezellig! Zon leuke Meid! Hopelijk klikt het nog steeds ! De kans is groot  dat ze op haar verjaardag bij ons aan het werk is.... dus wil nog wel iets leuks verzinnen ..... hebben jullie al over een bedankje nagedacht ? Ik denk dat ik iets van rituals geef... is denk ik altijd wel goed! Of een lekkere dinerbon.... 
Lena - schreef op 18-04 om 07:37
Is dat gebruikelijk, een bedankje voor de kraamzorg? Is eerlijk gezegd niet eens in me opgekomen.

Is toch gewoon hun werk? Ze krijgen er gewoon voor betaald hoor, denk ik dan. Maargoed ik ben ook zo iemand die nooit fooi geeft.

Hier komt er as dinsdag een kennismaken/intake. Ben benieuwd.

Ik heb trouwens nu s ochtends weer elke keer zoveel slijm in m'n mond en keel, bah. Ook s nachts trouwens als ik wakker word. Elke keer maar uitspugen. Meer mensen die er (weer) last van hebben?
Lena - schreef op 18-04 om 07:57
Ik zit trouwens in dubio over mijn verjaardag.. ik ben 16 juni jarig en ik word dan 30. De kleine zal naar alle waarschijnlijkheix tussen 25 mei en (op z'n allerlaatst) 8 juni geboren worden. Kga er niet vanuit dat ze eerder komt dan de uitgerekende datum.

Ik zit dus met een pasgeboren baby op mijn verjaardag. Denk niet dat ik dan op een feestje zit te wachten haha en juist zoveel mogelijk rust wil. Maar aan de andere kant is 30 wel zo'n soort mijlpaal leeftijd die je meestal wel echt viert. Mss dat ik het uitstel dan maar ofzo...


Ik denk trouwens ook echt dat ik zo'n mamabeer ga worden. Lijkt me nu al niets dat iedereen mijn pasgeboren kindje vasthoudt. Heb al met mijn vriend afgesproken dat zijn moeder+2 zussen (zonder kinderen!) en mijn vader+zusje en eventueel broertje mogen langskomen dezelfde dag of de dag erna. En dan heeeeeel even. En heeeeeel mss dat die haar even mogen vasthouden dan, maar ik beloof niks.
De rest komt maar gewoon na minimaal een week ofzo. En dan nog ben ik geen voorstander van iedereen de baby laten vasthouden. Liever niet zelfs. Vertelde dat laatst aan een vriendin en die was een beetje verontwaardigd dat ze haar dus wss niet vast zou mogen houden. 
Ben ik zo raar dat ik er zo insta?

Mss veranderd het nog als ze er eenmaal is hoor, maar op dit moment sta ik er zo in.
Corien - schreef op 18-04 om 09:04
Ik verhuis ook graag mee. 
En heel herkenbaar hoor Lena, wij willen ook de eerste week enkel bezoek van directe familie die dan eventueel even vast mogen houden maar vrienden komen pas na de kraamweek en dan zien we wel... 
En je verjaardag kan je toch ook 'n keer uitstellen? Vier je hem later, niemand die dat niet zal begrijpen.
Ik wil ook wel een bedankje voor de kraamhulp, denk ook aan rituals idd. 

En mijn verlof is begonnen, ik heb een eigen bedrijf (online winkel en markten) en mis nu het hele hoogseizoen voor mijn inkomen maar krijg gelukkig uitkering van het UWV. Vind het wel moeilijk en merk nu pas hoe veel ik bezig ben met me bedrijf... komende dagen maar lekker van t weer genieten en van t weekend komt er een vriendin logeren die ook het geboortekaartje ontwerpt en gaan we een proefdruk bestellen. 
Lena - schreef op 18-04 om 09:11
Hey we zijn op dezelfde dag uitgerekend corien! Wat leuk!

Wij doen geen geboortekaartjes. Is voor ons een te grote kostenpost, en bij de meeste mensen zal het bij het oud papier eindigen. Denk dat ik wel 1 kaartje bestel voor onszelf/de baby zelf als ze groter is ofzo.
Als het budget ervoor was had ik het wel gedaan trouwens hoor!

Watvoor online winkel heb je? 
Lijkt me heerlijk voor jezelf te werken. 
Corien - schreef op 18-04 om 09:39
Is nogal een specifieke markt, als je op Facebook zoekt naar Viking Vina vind je m.
Ik maak vroeg middeleeuwse kleding, gebaseerd op vondsten, daarmee sta ik op markten in musea zoals archeon of historisch openlucht museum Eindhoven, ook reizen we naar België, Duitsland en Denemarken om daar markten te draaien. Ik heb ook wel is op fantasy markten gestaan, maar dit doe ik niet meer, is mijn ding toch niet zo. 
Heb ook een online winkel via etsy. 

En nee ik verkleed me niet als elfje en doe een weekend lang alsof ik iemand anders ben, dat is larp.  
Lena - schreef op 18-04 om 09:42
Oh wat bijzonder! 
Zoiets zou dus al nooit in me opkomen. En hey, al was je wel into larp, leven en laten leven haha. 
MamaVanB - schreef op 18-04 om 15:14
@ Lena ... ik zou je verjaardag uitstellen ... in augustus of september kan ook toch ? Of volgend jaar !

Hier hetzelfde probleem. Mijn man wordt 40 eind Augustus ... dat wil ie wel vieren voor familie en vrienden ... maar we willen okk kraamfeest geven ... en aangezien begin augustus iedereen op Vakantie is.. willen we dat eind augustus doen.... dus verjaardag van mijn man alleen voor familie .. en volgend jaar vieren we dat ik 39 wordt .. en hij 41 = samen 80 plus dat we 5 jr getrouwd zijn! Opgelost toch ?? Vind wel goed verzonnen van mezelf!!

Wat betreft je kindje vasthouden ... je moet doen wat je zelf fijn vind ... dat merk ke straks vanzelf .. bij Brent mocht dat gewoon niet omdat ie te vroeg was en alle energie nodig had .... maar nu zou io dat wel gewoon doen... de ouders en broer zussen zijn zeker snel welkom... maar een hele week zonder visite vijd ik ook maar niets ... vind het de vorige keer wel prettig dat ik in het ziekenhuis wat aanloop had... anders duren en dagen zo lang!!! En goede vrienden weten. Dat ze welkom zijn !!

Een cadeautje hoeft niet perse ... maar vijd zelf wel leuk! Een bos bloemen met geboortekaartje is ook al leuk toch ?! 

Zaterdag de bolle buikenshoot ... we hebben besloten alleen buiten foto’s te maken.. bij een kasteel en de tuinen en het vlonderpad in Breda ...1 is romantisch en andere wordt lifestyle ...heb er al zin in! Het weer zit in ieder geval mee! 

Pff wat is de zon heet he?! Alleen met mijn benen erin... anders is het niet te doen!!
Shir - schreef op 19-04 om 07:20
35 weken
Aah Stef, jammer dat het niet gelukt is! 

Lena, ik zou mijn verjaardag ook uitstellen, al helemaal als je er zo instaat dat je niet veel mensen direct om je heen wilt.

Mamavanb, leuk hoor zo een shoot en dat met dit weer!

Ik had gister zo een lange dag. Ik moest al erg vroeg werken en mijn moeder was jarig, dus we gingen met zijn alle in de avond uiteten. Toen nog helemaal terug naar huis. Ben nu nog steeds moe. Maar moet zo dus naar het ziekenhuis op controle.

Ik heb mijn ring afgedaan. De afgelopen dagen zijn mijn vingers ontzettend dik geworden. Gisteravond in bed zag ik ook wat vocht in mijn voeten, enkels en dat liep een beetje door richting mijn benen. Zal vast door het warme weer komen, maar ik maak me wel een beetje druk gezien ik last heb van een hoge bloeddruk. 

Ik hoor zo wel of alles goed is. De kleine was gister in ieder geval mega actief, dus voor hem maak ik me geen zorgen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uitgerekend juni 2018 deel 2' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan