laatste Baby Stockverkoop te Aartselaar | 5 & 6 juni - Babyforum

mamadaisy (Gast) - schreef op 29-04 om 10:40
Wij hebben grootse verhuisplannen! Daarom openen wij op 5 & 6 Juni voor de allerlaatste keer hier te Aartselaar onze deuren voor een grote Baby Stockverkoop.

Door de huidige Corona-situatie is het helaas nog steeds niet mogelijk om een klassieke stockverkoop te organiseren. Daarom zal deze opnieuw doorgaan onder de vorm van een Private Shopping waarbij we een maximaal aantal bezoekers toelaten per tijdslot. De inkom zal deze keer volledig GRATIS zijn.

Alles wat je op onze webshop ziet en meer zal je dan ook in het echt kunnen bekijken en/of aankopen aan hogere kortingen!

Meer info & Registreren: https://mybabyoutlet.be/products/privateshopping


Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'laatste Baby Stockverkoop te Aartselaar | 5 & 6 juni' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan