Heeft jullie kindje een ritme? - Babyforum

Evasophie - schreef op 28-04 om 14:21
Hoi allemaal,

Mijn zoontje is nu 5 weken oud. Hij slaapt overdag altijd beneden in zijn wiegje, bij mij of in de kinderwagen. Er zit 0 ritme in, zelfs niet een beetje. Het liefst slaapt ie de hele dag gwn bij mij in mijn armen.

Hoe doen jullie het met je kindje van 5 weken oud.
Wat eet hij/zij?
Waar laat je hem/haar slapen?
Hoe lang slaapt hij/zij?

Ik hoor graag wat tips en ervaringen. 
3 antwoorden en 722350x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 30-04 om 19:51
Mijn dochter had ook totaal geen ritme bij 5 weken oud, ik zou ook nog geen ritme erbij verwachten en gewoon laten gebeuren.
Wij hadden wel de voedingen op vaste tijden, en ze sliep ook bij ons veel onder in de box. Overdag slaapt ze pas sinds een maand (ze is nu 5 maanden) boven in haar eigen bedje. Ik merk dat ze nu pas moeilijker in slaap komt in de kinderwagen. Ze sliep ook nog tot best laat in de box (10/11uur) en ging samen met ons naar boven in een wiegje naast het bed. Ze slaapt nu vanaf 7 uur in de avond op haar eigen kamer. Slaapritme veranderd continu, ik zou proberen je er niet te druk om te maken. Soms zijn ze iets langer wakker en soms slapen ze overdag langer. 
Anoniem (Gast) - schreef op 23-05 om 20:05
Hier ook geen ritme en ook het tijdstippen van de flessen is anders iedere dag. We verwachten niet veel en leven maar per dag ????
mama_elke - schreef op 23-05 om 22:20
Bij 5 weken hadden mijn kindjes ook geen ritme… dat komt vanzelf wel als de tijd rijp is… even volhouden!  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heeft jullie kindje een ritme?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan