wanneer werd je na je bevalling weer ongesteld. - Babyforum

priscilla (Gast) - schreef op 07-11 om 03:24
Eind juli bevallen en nog steeds niet ongesteld. 3 weken gestopt met bv. Maak me soms zorgen maar als ik dit lees dat stel me wel gerust
52 antwoorden en 45224431x bekeken
Dok - schreef op 12-11 om 09:41
Kind 1: 9mnd borstvoeding gegeven. Na 7 mnd ongesteld

Kind 2: nu al 16 mnd borstvoeding. Na 10 maand ongesteld. En ondertussen 20 week zwanger (onverwacht. Dat wel )
Anoniem (Gast) - schreef op 24-11 om 06:26
Hoi, mijn dochtertje is bijna 6 maanden en ik heb vandaag een beetje afscheiding van bloed gekregen. Ook een beetje pijn in de buik dus zoals menstruatiepijn. Ik ga het in de gaten houden. Liefs
Lon (Gast) - schreef op 30-01 om 20:14
Hallo, 
Het is nu bijna een jaar geleden dat ik ben bevallen van een prachtige zoon (08-02-2016) maar nog steeds niet ongesteld geef geen BV. 
Wel na mijn zwangerschap 2 maand na mijn bevalling kwamen ze er achter dat ik nog een deel placenta in mijn baarmoeder had, ik bloede 2 maanden dus extreem lang vandaar dat ze het hebben ondekt. . 

Maar nu dus nog steeds geen menstruatie.. zou het te maken kunnen hebben met de curritage van de verwijdering deel placenta?

Zelf als langs huisarts geweest toen hormoon tabletjes gekregen maar geen baat dat mijn menstruatie kwam. Ook al een echo onderzoek gehad en  daar zag alles er goed uit mijn baarmoeder..

Een wanhopige moeder.
Anoniem (Gast) - schreef op 02-02 om 18:52
Oke
hartje - schreef op 08-02 om 11:32
Sinds gisteren heb ik mijn menstruatie weer. Bij de eerste na ruim een jaar maar nu dus al na negen maanden en volledig borstvoeding.  

Lon, als ik jou was zou ik toch even langs de huisarts gaan. Zonder borstvoeding moet je cyclus dacht ik na 8 weken ongeveer terug zijn. Laat je weten hoe het verder met je gaat?
Natsje1982 - schreef op 14-02 om 14:39
Bij mij duurde het 13 weken voor ik weer menstrueerde. Ondanks dat we het veilig gedaan hadden was ik toch ff bang weer zwanger te zijn. Ik heb alleen de eerste 3 dagen (geprobeerd) borstvoeding te geven, maar doordat mijn dochter niet snapte hoe ze moest drinken en daardoor heel veel afgevallen was, toch maar overgestapt op kunstvoeding. Zo zie je maar dat elk lichaam anders reageert na een zwangerschap.

@hartje, dat van die 8 weken had ik ook ergens gelezen maar mijn huisarts zei dat elk lichaam anders reageert en dat ik me nog geen zorgen hoefde te maken. Ze adviseerde om pas met de pil te beginnen zodra mijn menstruatie weer op gang was om op die manier wel te weten wanneer mijn lichaam weer "normale" hormoonspiegels begon te krijgen. Maar volgens haar was er pas enige reden tot ongerustheid na een half jaar.
MamaN - schreef op 15-02 om 10:38
Ik heb mijn zoontje van bijna 21 maanden, 20 maanden bv gegeven. 8 weken na de bevalling ben ik met de normale pil begonnen zonder alvorens een menstruatie te hebben gehad. Toen werd ik netjes in de stopweek ongesteld, wel heel heftig die eerste keer zeg! Denk dat het bij mij alleen is gekomen door de pil. Nu inmiddels 15 weken zwanger. 
Anoniem (Gast) - schreef op 15-02 om 20:54
Bij de eerste geen bv kunnen geven en was na 4 weken na de bevalling weer ongesteld.  Bij nummer 2 geef ik nu al 14 weken bv, gaat nog goed maar nog niet ongesteld geworden. Hoop dat het ook nog even uitblijft 
ellie (Gast) - schreef op 31-03 om 13:45
Dochter is nu 5 maanden en tot 4,5 maand borstvoeding gegeven. 

Welke elke keer het gevoel dat er iets moet komen en veel slijm verlies maar het zet nog niet echt door.

Afwachten maar
babybrabbels - schreef op 04-04 om 19:12
hoi chantal ,
ik ben pas na 6 weken gaan stoppen met mijn kraambloed & 4 weken erna werd ik ongesteld dus na 10 weken!!!
babybrabbels - schreef op 04-04 om 19:15
kijk op www.babykijkjes.nl
leuke site vind ik zelf !!
maar het bloeden komt van zelf hoor ,  je cyclus die veranderd natuurlijk ook!
Groetjes essi
fatima - schreef op 22-10 om 11:16
Beste dames,
Wil graag weten wat er mis is met me of ik nou zwanger ben? Ben bevallen op 21april en toen met de mini pil begonnen.  Heb met de mini pil helemaal mijn mustruatie niet gehad  en gaf ook borstvoeding. Na 5 ben ik met de normale pil begonnen en ben klaar met de 1ste strip en nog steeds heb ik mijn mustruatie niet gehad dinsdag moet ik weer beginnen met mijn nieuwe strip is dat dat ik zwanger ben?? Heb een baby van 6maanden ik zit niet te wachten op een zwangerschap. Hoop van jullie te horen
Emma (Gast) - schreef op 19-02 om 13:13
Na twee maanden ongeveer (ik heb tot 6 weken borstvoeding gegeven).
Anoniempje s (Gast) - schreef op 14-03 om 22:16
Volgende week 7 maanden geleden bevallen en nog steeds niet ongesteld. Eerste 6 maanden "full time" gekolfd en inmiddels geef ik drie weken BV op verzoek. Dochter krijgt alleen BV.

Tash (Gast) - schreef op 14-04 om 06:27
Ik ben 4 weken geleden bevallen van een prachtige zoon , heb 3 weken borstvoeding gegeven en heb sinds gisteren terug mijn maandstonden , best wel vroeg als ik zo zie hoe lang het bij iedereen duurt ????
Anoniem (Gast) - schreef op 16-09 om 13:42
Mijn zoon is 12 weken en nog steeds ongesteld
Lisette (Gast) - schreef op 27-09 om 21:51
Ik heb vanaf bevallen nog 10 weken nagebloed. Vreselijk maar komt nog weleens voor. Mijn placenta liet niet los. Dus na de bevalling meteen de ok in onder narcose. Volgens de gynaecoloog had het daarmee te maken. De placenta was moeilijk te verwijderen. Dus de wond intern was wat heftiger. En had een zwangerschap vergiftiging opgelopen. Dus mijn lijf had echt effe de tijd nodig zeg maar. Na 3 maanden gewoon weer ongesteld terwijl ik de prikpil al na 1 week na bevalling had gespoten. Dus mijn lijf was effe van slag.
D (Gast) - schreef op 05-08 om 15:09
Ik op 8 weken mijn eerste en heeft 11 dagen geduurd. Normaal gezien 12 dagen geleden zou mijn tweede beginnen maar... niets
GEMMA - schreef op 05-08 om 19:43
Ik ben 8 maanden na mijn bevalling ongesteld geweest want gaf volledig borstvoeding
mama_elke - schreef op 09-02 om 20:59
Ik geef flesvoeding en ben na 6 weken ongesteld geworden
Nijntje - schreef op 09-02 om 21:32
2x keizersnede
2x flesvoeding
2x na 3 maanden pas weer ongesteld 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wanneer werd je na je bevalling weer ongesteld.' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan