volwassen man in pamper en speen - Babyforum

mama kim (Gast) - schreef op 11-08 om 12:10
Hi Dames,

Ik moet echt even mijn verhaal kwijt haha. Net lekker wezen wandelen met de kleine in de wagen hier door de polder. Op een rustig stukje zie ik een volwassen man (jaartje of 30 denk ik)op een kleedje zitten. Viel eerst nog niet heel erg op maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat hij een pamper om had en een speen in zn mond. Verder lagen er nog meer babyspullen om hem heen. Wist echt niet wat ik zag. Hem toch aangesproken want dacht dat hij misschien niet 100% was ofzo. Hij vertelde toen dat hij heel graag zelf baby wil zijn en vroeg of ik een luier had. Was zo in de war dat ik hem nog een luier gegeven heb ook haha past hij trouwens nooit. Toen maar doorgelopen pffff wie wist dat dit bestond of ook wel eens meegemaakt??
14 antwoorden en 32161978x bekeken
Floortje - schreef op 12-08 om 17:22
Hi Mama Kim,

Ik heb toevallig een paar maanden geleden een documentaire gezien bij Extreem. Er was een crèche voor volwassen mensen in Engeland. Daar kon je op vakantie en werd je als een baby behandeld. Inclusief luiers en borstvoeding. Heel bizar..
Chelsea - schreef op 22-06 om 09:40
Wauw hihihi bizar. Wat ik zelf heb gehad in mijn puberteit, als ik me rot voelde, is dat ik een douche nam met Zwitsal douche gel en dan een Disney ging kijken. Maar dit was gewoon omdat ik fijne herinneringen heb aan mijn kindertijd en dat gaf me dan een vertrouwd gevoel. En ik heb al jarenlang een kinderwens dus het was ook deels verlangen, dat ik stiekem een boxpakje kocht ofzo en daar dan echt dromend naar kon kijken urenlang. Maar 'gekker' dan dit werd het niet hoor hihi.
Uitleg luierliefhebbers en volwassen baby's (Gast) - schreef op 12-01 om 21:36
Hallo Allen,
Ik zal even proberen naar aanleiding van dit topic wat uitleg te geven.
Zelf ben ik vader van 2 kinderen en heb een schat van ene vrouw.
zelf ben ik ook een ''vorm'' van een adult baby wat de term is voor iemand die het fijn vind om luiers te dragen en zich klein te voelen.
Mijn vriendin weet hier van en speelt er vrolijk in mee mits dat kan en de kinderen dit niet merken of als we alleen zijn.
Mensen die die gevoelens hebben zijn absoluut geen gevaar voor anderen en ook heeft dit volstrekt niks met pedofiel zijn te maken, we vinden het enkel fijn ons klein te voelen en een luier te dragen.
Uiteraard zijn er vele vormen waaronder de wat extremeren die dit publiekelijk doen.. iets waarvan ik zeg doe dit niet maar goed we zijn niet allen hetzelfde.
Mijn mening hierin is wel hou je persoonlijke voorkeuren lekker prive zodat anderen dit niet hoeven te zien, ik zie immers ook niet iemand buiten aan SM doen en dat zou ik ook niet willen zien.
Verder zijn er nog mensen die enkel luiers dragen omdat ze het fijn vinden voelen en hier vaak opgewonden van worden of gewoon lang genieten van het gevoel van de luier zelf, deze mensen hebben niks met adult baby's maar enkel de luier zelf, ook deze mensen zijn totaal geen gevaar voor wie dan ook.
Ik snap dat dit allemaal gek klinkt voor velen maar geloof me, als beheerder van een forum over dit soort dingen zie ik nog veel gekkere dingen.
Ik hoop dat dit ene beetje verduidelijking geeft voor velen en het gevoel van eventueel gevaar of de gedachten dat deze mensen gek zijn ''alhoewel enkelen een beetje doorslaan soms'' weg neemt.
Groetjes,
Ben
starz - schreef op 16-02 om 11:21
De titel maakte mij nieuwsgierig. 
Snap dat je wel even staat de kijken als je een volwassen ziet zitten op een kleedje in een pamper. Vind dat je er goed op hebt gereageerd en denk dat ik zelf ook een luier zou geven
Fijn dat er even is uitgelegd door een gast hoe het zit. En dat je vriendin hier in mee geeft je toch de ruimte om dit te uiten.  
Ieder zo zijn dingetjes zeg ik dan maar ! Laat ieder in zn waarde. ( maar dan wel lekker thuis
Esmee (Gast) - schreef op 18-03 om 03:13
Ik verzorg er ook een 
Gast (Gast) - schreef op 09-05 om 04:53
je hebt een heuze winkel hiervoor  https://ab-dl-tb-club-shop.nl/
Dimitri (Gast) - schreef op 26-07 om 03:17
Hoi, ik ben zelf een luierliefhebber zoals we het noemen... er zijn er best wel velen... ik ben zelf geen ab maar geniet ervan om een luier te dragen. Zeker niet in openbaar waar je anderen ermee confronterend.. voor velen klinkt dit raar maar is gewoon ook maar een leuk gevoel die het mezelf heeft.. en mijn vriendin is op de hoogte en heeft er geen probleem mee. Ieder zijn ding zou ik zeggen en als je er iemand anders niet met stoort waarom zou het dan niet kunnen... grts
Anoniem (Gast) - schreef op 31-07 om 13:53
Hallo iedereen 

Als jullie een baby registery willen maken moeten jullie hier op drukken

Ps deze is een affiliat link dus als je een registery maakt krijg ik een commisie
Anoniem (Gast) - schreef op 10-10 om 11:30
Volwassenen papers die zal ik ook willen hebben  als proef parket 
Ik voel me weer als een baby 
Erik koomans (Gast) - schreef op 10-10 om 11:33
Ik heb nog een volwassen luier om om dat ik nog in me bed en broek poep en plas daar om moet ik nog een volwassen luier om 
Dirk (Gast) - schreef op 28-03 om 22:47
Hallo from Belgium good I laked diaper 
Anoniem (Gast) - schreef op 30-03 om 22:42
Hallo ik ben een aduld baby ik draag graag een pamper het is fijn om te dragen mooie tekening op de pamper is leuk ik ben opgewonden als ik een pamper draag en lekker nat komt uit mijn pimmel zuig graag op een speen draag ook graag een pvc slipje en een romper voel me er goed mee zo dat is mijn verhaal
Andre (Gast) - schreef op 09-08 om 16:23
Goedemiddag, ik ben ook een adult baby en draag al vanaf mijn 15 / 16 e weer luiers, het is een hele grote drang waar je nooit meer vanaf komt. Een verklaring hoe het ontstaat zijn wisselend.
Ik draag heel graag luiers rompertjes doe graag een speen in, en draag graag dikke luiers, af en toe draag ik ook luiers als ik aan het werk ga, een heerlijk gevoel.
Er zijn mensen die nu denken die is gek, daar heeft het niks mee te maken, dit gebeurd in alle lagen van de bevolking en ik heel veel landen.
Er zijn zelfs heel veel winkels en webschops om dit te kunnen bestellen, en er komen er steeds meer, dus de vraag wordt ook groter waarschijnlijk.
Hopelijk heb ik het een en ander uitgelegd.

Baby Andre

Ed (Gast) - schreef op 14-11 om 20:40
Hoi mijn naam is Ed ik ben 47 jaar ik gebruik zowel overdag als 's avonds een speen ik ga er mee naar bed en wordt er ook mee wakker daar bij heb ik ook een pamper om 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'volwassen man in pamper en speen' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan