proppen uit vulva (let op, vieze foto’s!) - Babyforum

sascha (Gast) - schreef op 26-09 om 19:47
hoi, na het altijd veilig gedaan te hebben met mijn vriend heb ik een aantal weken terug (ongeveer 2 a 3) ineens een heftige vuurrode bloeding gehad uit de vulva. Zo erg is het niet tijdens de ongesteldheid, laat staan als doorbraakbloeding. Ook kwamen er erg veel dikke stukken/proppen mee waarvan ik niet wist wat dit was. Op het WC papier is een prop van die tijd te zien, dit is lang niet de ergste die ik had maar de laatste waarvan ik voor de zekerheid maar een foto maakte. Het duurde ongeveer een uur en daarna is het niet meer terug gekomen (alleen lichte doorbraakbloeding van bruin bloed). Nu heb ik een irritatie aan mijn vulva waardoor het continu jeukt, maar ging ik vanmorgen naar de wc en lag hier een vreemd kleurig slijmerig propje in van grijs en rood. Nu begin ik me weer best zorgen te maken wat dit beide kan zijn?
3 antwoorden en 810858x bekeken
GEMMA - schreef op 27-09 om 14:22
Het zie eruit als een dood vruchtje ik had dat bij mijn miskraam neem je de pil?
sascha (Gast) - schreef op 28-09 om 18:33
hi Gemma, ik slik inderdaad de pil maar niet echt strict op dezelfde tijden (wel gewoon elke avond). Ook bedoel ik met altijd veilig de condoom + pil, dus leek een zwangerschap me erg onwerkelijk..
AngelRinoa87 - schreef op 29-09 om 10:37
34 weken
Bij twijfel zou ik echt een huisarts inlichten dit ziet er in mijn ogen redelijk zorgelijk uit, zeker als je dubbel veilig vrijt. 

Sterkte er mee 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'proppen uit vulva (let op, vieze foto’s!)' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan