Tips borstvoeding geven - Babyforum

spirit - schreef op 28-12 om 23:52
heey, 
Ik krijg begin mei een kindje wie ik graag borstvoeding zou willen geven. Bij mijn andere kindjes heb ik alleen de eerste week borstvoeding gegeven. Maar zijn er mensen hier met goede tips? Of kan ik beter weer flesvoeding geven?
3 antwoorden en 4590031x bekeken
Hartje - schreef op 29-12 om 06:05
is specifiek voor jouw situatie, kun je meer informatie geven waarom je na een week stopte? Hier 9 maanden ervaring en heb er van genoten. Achteraf heb ik me er (vooral in het begin) niet druk over gemaakt of het goed ging en is dat de redding bij mij geweest. Tis niet voor iedereen weggelegd overigens, respect voor alle mama 's die zich 200% inzetten en toch over gegaan zijn op flesvoeding. 
spirit - schreef op 29-12 om 09:19
Bij de tweeling had ik medicatie waar borstvoeding niet mee in combinatie kon. Mijn zoon dronk niet goed en viel in slaap aan de borst. En de drieling was echt heeel onpraktisch.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tips borstvoeding geven' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan