toen we wisten dat we zwanger waren

Uit het dagboek van M&B geschreven op 08-05 om 11:06

toen we wisten dat we zwanger waren

pff, wat een avond, erg last van mijn borsten, en steken in mijn onderbuik,, het duurt nog 6 dagen tot dat mijn ms door zal breken,, hmm wel of niet een test.. toch maar een test, zal wel niks zijn. zal het me wel allemaal inbeelden omdat we zo graag een kindje willen.

rond een uur of 17.30 naar de wc, en de test in een potje met plas gestoken, wachten.
omg echt niet,,, ik zie een streepje volgens mij wordt ik gek..
direct men zus gebeld, of ik niet gek werd, en nee ze zag ook een heel licht streepje, 
helemaal van slag, moest ik weg, niet wetend wat ik nu moest doen haha
op naar vrienden, daar aan halve abraham zetten, gezellig wat drinken en dan weer naar huis. het vertellen aan mijn man.
hij zag natuurlijk helemaal geen streepje, waardoor ik weer begon te twijfelen, 
zondag ochtend. samen een test gedaan, en ja hoor, weer een streepje, iets duidelijkere dan die van zaterdag, 
maar nog veelste vroeg (5 dagen voor NOD), 

pfff wat er dan allemaal door je heen gaat, je wilt het zo graag geloven, maar kan het nog niet, stel dat het misgaat, stel dit of dat.... we hebben er voor gekozen om er gewoon lekker van te genieten, mocht het misgaan, het zij zo, maar tot nu toe gaat alles goed, en zijn we ondertussen 6 weekjes zwanger...

Test van zaterdag 25-04-2015

Reacties op 'toen we wisten dat we zwanger waren'

Benthe
Jaaaa leuk!! Zo herkenbaar!! Dat je ineens helemaal de kluts kwijt bent als je 'het' streepje wel ziet!Een hele goede zwangerschap gewenst!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan