Innesteling of erg vroeg ongesteld?

Hoi iedereen???? 
Ik heb al het een en ander opgezocht maar kom er toch niet helemaal uit..
13 oktober was mijn laatste ongesteldheidsdag. Nu hebben we 19 oktober geklust, 31 oktober met veel krampen vooraf ( waar ik nooit last van heb) is mijn menstruatie begonnen. Alleen niet zoals normaal. Ik heb altijd heel veel tijdens mijn menstruatie..  nu nog niet eens een kwart maandverband vol. Het is rood/roze en (sorry!) Slijm erbij. Bij afvegen opzich best wel wat. Het is wel na 2 en een halve dag al bijna over, nog een klein beetje met afvegen. Kan volgends mij nog geen test doen aangezien ik pas volgende week ongesteld moet worden?
Kan iemand mij hier bij helpen?


Gesteld door Kleinmeisje1990 op vrijdag 3 november 2017
913 x bekeken

maandag 6 november 2017

Hartje (+0 )

Wel veel voor een innestelingsbloeding denk ik. Je kunt een vroege test wagen, voor de duidelijke test beter wachten. Nog even geduld denk ik! 

dinsdag 7 november 2017

Hummeltje (+0 )

Ik heb bij een innestelingsbloeding ook ongv zoveel verloren. Alleen ik had er geen krampen bij. Ik zal nog even wachten met testen. Het kan zijn dat het raak is geweest maar geen goede vrucht was en dus een soort miskraam is. Dit gebeurt trouwens erg vaak en heel veel mensen weten dit niet eens. Omdat het meestal rond de tijd van menstruatie is. En het is niet leuk om je blij te maken met niks.

vrijdag 10 november 2017

Hartje (+0 )

En heb je inmiddels een test gedaan? 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan