Bijna 2 weken overtijd..?

Ik ben al sinds januari bezig om zwanger te worden..
Nu is het zo dat mijn cyclus ondertussen wel al wat onregematig geworden is.. sindsdien is het al enkele keren geweest dat mijn maandstonden eens een dagje later kwamen of soms vroeger.

Maar deze keer is het anders. Het is nu al sinds 5/10 geleden dat ik mijn laatste menstruatie beïndigd heb.. dus ondertussen ben ik al langer dan een week overtijd, donderdag zou het al 2 weken zijn.

Denk je dat ik moet overwegen om eens een test te doen? Ben zo bang om teleurgesteld te zijn indien het negatief zou zijn..

11 december  heb ik sowiezo een afspraak bij de gyneacoloog voor algemeen bezoek..

Groetjes.


Gesteld door Stephke1992 op zaterdag 11 november 2017
216 x bekeken

vrijdag 17 november 2017

Hartje (+0 )

Je weet alleen meer als je test.. Maar snap je angst om teleurgesteld te worden. Als mijne weer wit bleef dan dacht ik bij mezelf wat stom om te denken dat ik zwanger was en jammer van die dure test! Maar als 't raak is.. heb je al getest? 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan