Baby slaapt niet

Hoi allemaal! Sommigen van jullie kennen ons misschien wel van ons Youtube kanaal waar we een kijkje geven in ons dagelijks leven met een drieling. We begonnen hier bij Brabbels te posten toen we nog in het begin van de zwangerschap zaten maar lopen nu tegen iets aan en we zijn benieuwd naar jullie ervaringen dus ook gewoon bij een eenling. 
We hebben 2 meiden Jazzy en Layla en een jongetje Djé. De meiden slapen super goed. Ze gaan relaxt naar bed en worden altijd relaxt wakker. Bij Djé is dat anders. Hij huilt zichzelf in slaap en word ook huilend weer wakker. 's Avonds, 's ochtends, bij het middagdutje.. eigenlijk altijd. We zijn regelmatig in de weer om hem in slaap te krijgen. Knuffelen, even lopen met hem, speentje erbij en dan weer neerleggen. In de avond en nacht werkt dat vaak wel. Maar overdag slapen houd hij 10 minuutjes vol. Al zouden we willen, we hebben er gewoon letterlijk de tijd niet voor om er continu bovenop te zitten en hem in slaap te wiegen.  
De kids zijn nu bijna 9 maanden en het is wat het is. Hij zal wat meer moeite hebben met dingen. We zoeken ook niet echt naar tips om dit te verhelpen maar zijn meer benieuwd naar wat jullie doen. Headphones op en lekker de muziek aan?  
Groetjes en alvast hele fijne feestdagen! Natasja en Vilmar 


Gesteld door heesjes op maandag 11 december 2017
243 x bekeken

zondag 24 december 2017

sneeuw123 (+0 )

Mischien geen middagdutje meer doen, dat hij savonds meer moe is? Of een shirt of knuffel met jullie geur? 
Heb geen idee hoor, heb je vast al geprobeerd! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan