8 dagen overtijd, testen blijven negatief

Zoals de titel het al zegt, ik ben 8 dagen overtijd en de testen blijven negatief.
Mijn cyclus is regelmatig en ben altijd netjes na 28 dagen weer ongesteld. Heb een keer gehad na 30 dagen maar langer niet. 
Ik heb kwaaltjes, zoals de befaamde pijnlijke borsten, moodswings, de hele dag honger, geëmotioneerd, alles stinkt maar gelukkig niet misselijk. Ook heb ik al de hele week krampen net alsof mijn menstruatie door moet breken maar er komt niks, ook heb ik last van veel afscheiding.
 Ik herken het niet van mijn andere zwangerschappen, dus het overtijd zijn (zolang). En heb 4 kinderen, dit zou dan nummer 5 zijn, als het ons gegund is. Nu wilde ik graag weten of er dames zijn die dit herkennen en hun ervaring willen delen. 


Gesteld door mamavanvier op maandag 11 december 2017
2194 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan