ovu testen heel de maand wit

beste
wij zin sinds juni 2016  aan het proberen zwanger te worden. Sinds ongeveer een jaar gebruik ik ovu testen rond de periode van de voorspelde ovu (aan de hand van mijn app).
Vorige maand had ik ineens een cyclus van 35d (ik heb al sinds het verwijderen van mijn spiraal in juni steeds een cyclus van max 30d). Ik heb deze cyclus dan ook direct beginnen testen na mijn maandstonden. Ik zit nu op dag 21 en nog steeds zijn mijn ovu testen wit. Normaal lopen mijn testen +/- 2 dagen op om dan een knal test te hebben. Ik test rond 9u i n de ochtend en rond 7 u in de avond. Ik let er ook steeds op dat ik al 2u niet meer gedronken heb. In mijn vorige cyclus hebben wij ons laten testen op vruchtbaarheid enzo en toen waren er geen problemen vastgesteld (zowel hormonaal als inwendig onderzoek vd eileiders).
mvg 
Sochra


Gesteld door Sochra op donderdag 21 december 2017
207 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan