Iemand die dit herkent?

Hallo dames, 
Ik heb een vraagje & wat denken jullie?

Ik heb eind vorige maand mijn laatste menstruatie gehad en hebben geklust (om het zo maar even te zeggen ) op mijn vruchtbaarste dag..

Nu heb ik een aantal kwaaltjes wat ik bij mijn eerste zwangerschap van mijn dochtertje niet had , althans wat ik me niet kan herinneren. 
De kwaaltjes zijn:
~In vlagen misselijk, hoofdpijn, veel afscheiding, buikkramp (anders dan wat ik normaal bij menstruatie heb) en mn tepel links doet zeer en moet vaker plassen en heb gigantische rommelende darmen.
Nu heb ik vandaag een test gedaan alleen die zegt negatief..
Ook zit ik niet bepaald lekker in mijn vel en vraag ik me af zou ik wel zwanger kunnen zijn of niet, want zit nu best in onzekerheid?

Nogmaals dit voelt wel anders dan mijn menstruatie normaal. Ik heb een cyclus van ongv 21 dagen..

Alvast bedankt


Gesteld door Elisabeth24 op dinsdag 16 januari 2018
2350 x bekeken

zondag 21 januari 2018

Blotevoeteninhetgras (+0 )

Het kan zijn dat je over een paar dagen wel positief test maar ook dat je gewoon ongesteld gaat worden. Succes op het wachtbankje!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan