Kan ik al zwanger zijn?

Beste annelie.

Ik zal me even voorstellen ik ben Rebecca en ben 25 jaar. 
Ben sinds 3 maanden gestopt met de pil. Heb daarvoor zo'n 2 jaar de pil doorgeslikt heel af en toe gestopt om ongesteld te worden.
Nou heb ik sinds ik gestopt ben een app gedownload waarin word aangegeven wanneer ik vruchtbaar ben en wanneer ik ongesteld moet worden.
Nou heeft de app het de hele tijd goed gehad en was ik netjes op tijd ongesteld en stopte het ook precies wanneer de app het zei.
Nou ben ik momenteel 3 dagen overtijd en heb gister een test gedaan maar helaas negatief.
Wel heb ik het gevoel al of ik ongesteld moet worden.
Vroeg me af of het uberhaupt mogenlijk was dat ik zwanger kan zijn.
Wil natuurlijk niet te enthousiast zijn maar het zou wel ontzettend gaaf zijn.
Hoop dat u mij kan vertellen of het kan hoor namenlijk heel vaak dat het wel maanden of jaren kan duren voor iemand zwanger kan worden naar langdurig gebruik van de pil.

Alvast ontzettend bedankt!

Mvg
Rebecca van den tillaart


Gesteld door Rebecca303 op maandag 26 februari 2018
240 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan