Miskraam of niet

Hoi allemaal,
Vandaag ben ik 9 weken en 4 dagen zwanger. Ik heb nu al een week toch wel aardig bloedverlies, als een menstruatie. Ook kleine stukjes weefsel hier bij. Op de vorige echo leek wel alles goed. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee ? Het bloedverlies is de afgelopen dagen toch wel toegenomen.


Gesteld door cathelijne op zaterdag 31 maart 2018
3246 x bekeken

maandag 4 april 2022

Jamila (+0 )

Hey Cathelijne, ik zou voor de zekerheid een afspraak maken bij de gyne? Ik ben 5w zwanger en heb ook hevig bloedverlies, woe ga ik voor een afspraak. Voor hetzelfde geld is er hopelijk niets ernstigs aan de hand en kan je gewoon voort met je zwangerschap! Ik duim voor je!

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan