Ben ik zwanger ???

Hallo, ik Vraag mij af of ik zwanger ben ik heb vanmorgen een zwangerschapstest gedaan en ik weet niet wat ik moet denken ? Er staat een rechte lijn (dat je niet zwanger bent ) maar een staat boven die lijn een halve lijn , het is precies of het kruisje niet volledig is ? Want er staat alleen bovenaan een streep en niet er onder  de lijn ? Wat moet ik doen , of weet iemand wat het betekend ? 
Dank u voor de raad 


Gesteld door zwanger ???? op donderdag 3 mei 2018
258 x bekeken

vrijdag 11 mei 2018

orchidea (+2 )

Ik kan de foto niet erg duidelijk zien. Maar een lijn is een lijn. Zou je aanraden om nog eens opnieuw te testen. Ik heb altijd getest met die van de Action, goedkoop en betrouwbaar! Succes.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan