Zwanger of niet?

Hallo allemaal ik ben nieuw hier en zit met een hoop vragen hoop dat iemand mij een beetje kan helpen of wat uitleg heeft.. 
ik heb op zondag 1 april mijn laatste pil genomen en heb op 5 april mijn maandstonden gehad. Mijn volgende maandstonden zijn geweest op 5 mei en op 8 mei waren ze alweer gedaan.. 
nu heb ik op 27 mei dus net een week voor ik mijn maandstonden zou krijgen een klein beetje  rood bloedverloren maar egt maar een beetje en de 2 de dag was het allemaal bruin bloed dat ik verloor het stelde niet veel voor het was egt maar weinig.. nu had ik al gelezen dat het zou kunnen gaan om innestellingsbloed heb nu zondag een vroege test gedaab maar deze was negatief.. in zou dus vandaag ongesteld moeten worden maar heb totaal geen tekens dat ik ongesteld zou gaan worden.. 
Weten jullie hier raad mee? Moet ik weer testen of wachten dat mijn regels tog zouden komen? 
Hoop dat iemand er meer over weet.. 


Gesteld door deb op maandag 4 juni 2018
2401 x bekeken

dinsdag 19 juni 2018

Orchidea (+0 )

Ondertussen al getest of is je ms doorgezet?

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan