1 dag overtijd. Negatieve test.

Hallo allemaal
Gisteren 5-7 zou ik ongesteld moeten worden. Had al paar dagen last van buik en hoofdpijn. Aangezien ik die  dag moest werken heb ik een inlegkruisje ingedaan.. zo kon ik in de gaten houden of ik evt bloed verloor.
Iedere keer als ik ging plassen verwachtte ik bloed of iig afscheiding te hebben,maar ik heb alleen 1x bij het afgeven heel lichtbruin gehad. 

Nu vandaag nog steeds geen bloed. Zelfs niet een beetje. 
Heb ontzettende hoofdpijn,rommelende darmen.
Heb een test gedaan,maat die is hatstikke negatief. 

Ik heb begin april een miskraam gehad bij 6wkn. En ben daarna gewoon ongesteld geworden. Met een normale cyclus.

Kunnen jullie mij wijze raad geven. Ik ben zo onzeker hoe en wat nu.. hoop zo zwanger te zijn,maar snap niet dat de testen dan niet reageren. 
Kus ellen!! 


Gesteld door EllenDk op vrijdag 6 juli 2018
2391 x bekeken

maandag 9 juli 2018

Adila (+0 )

Mijn genaecoloog zei pas een test te doen na 10dagen overtijd. Wacht het nog even af wie weet is je hcg nog niet hoog genoeg. Ik moet ze ook morgen krijgen of overmorgen en hoop zo dat mijn maandstonden ook wegblijven al heb ik ook een aantal testen gedaan en die waren ook negatief. Heb in mei een miskraam van 11weken gehad en een maand later mijn maandstonden gekregen. Anders via de huisarts je bloed laten trekken dan weet je het zeker. Veel succes en hopen op een wondertje en goede verloop

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan