Welke luieremmer is het beste?

Hoi iedereen,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een luieremmer maar heb tot op heden nog steeds geen keuze kunnen maken.
Wij wonen in een app. complex op 1 hoog en hebben niet de mogelijkheid om de luiers weg te gooien in een vuilniscontainer en moeten daarom echt wel een luieremmer aanschaffen. Dus adviezen als... "gebruik een container" daar schiet ik niet veel mee op.

Nu ik hem toch zal moeten aanschaffen wil ik natuurlijk wel meteen de beste want ik zie het niet zitten om in babykamer te zijn die naar poep ruikt.
Op dit moment heb ik een soort van top 3, ze staan niet op volgorde want ik heb dus geen idee welke de beste is? Ik hoop dat jullie hierin ervaring hebben en mij verder kunnen helpen.
- Ubbi
- Primanova/Bubbaloo/DiaperPail (zoveel verschillende benamingen voor deze ene luieremmer)
- Diaperchamp

Ik hoop dat jullie me op weg kunnen helpen met een keuze maken

Liefs!


Gesteld door Kimberley op vrijdag 10 augustus 2018
2165 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan