Vage (niet kennende) klachten

Hallo allemaal!
Ik heb normaal gesproken een cyclus van 28-32 dagen. 
Vandaag zit op dag 6.
Afgelopen cyclus ben ik op dag 27 ongesteld (?) geworden, of naja wat bruin bloedverlies/afscheiding. De 4 dagen daarna was het nog steeds rood/bruin en zeker niet veel (alle dagen bij elkaar genomen, is het denk ik ongeveer 1 maandverbandje (volgens mijn normale menstruaties) vol).
Vanochtend werd ik wakker met een brandend maagzuur achtig gevoel in mijn keel (tot op heden nog last van). Voor de rest ben ik in vlagen misselijk, een trillend gevoel in mijn lijf en een vaag gevoel in mn buik (ken dit niet). Om half 8 ging mijn wekker vanmorgen en rond 12 uur was ik alweer super moe (heb prima geslapen vannacht).
Heeft iemand een idee wat dit kan zijn? Aangezien mn menstruatie ook niet was zo als die normaal is.
Kusss!


Gesteld door Kimberly op dinsdag 21 augustus 2018
302 x bekeken

woensdag 5 september 2018

CharlieCat (+0 )

Al een testje gedaan? Kan zijn dat je een innestelingsbloeding heb gehad? 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan