implanon vruchtbaar ?

Hey ik heb een vraag ik zit al een halfjaar aan de implanon , Alleen zaterdag avond toen ik bij de bioscoop was en ik ging naar de iwc ik veegde mij af en zag licht roze bloed, eenmaal thuis ook 1x(sorry voor de ongemak)  .Toen begon de buikrampen tot maandag ochtend en toen was het klaar ik dacht dat ik eindelijk weer ongesteld werd . Maar niks gebeurde Dinsdag had ik een ovulatie test gekocht om te kijken of ik zaterdag toch een eisprong kon hebben maar ik dacht dat kan zwz niet. Maar het was positief het was licht paars tot donderdag was het lichtpaars . Mij vraag is nu kan dat eigenlijk dat ik positief test met een ovulatie test , terwijl ik aan de implanon zit??

Alvast bedankt


Gesteld door Leandra op zaterdag 8 december 2018
159 x bekeken

dinsdag 11 december 2018

ltje (+0 )

Dat is geen positieve ovulatie test. Een ovulatie test geeft altijd een tweede lijntje aan. Pas als het tweede lijntje net zo donker is als het eerste lijntje, dan pas is het positief. Dus er moeten echt 2 knalpaarse streepjes verschijnen.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan