Spotting in Luteale fase: teken van verminderde vruchtbaarheid?

Ik heb altijd een paar dagen last van spotting voor mijn menstruatie doorbreekt. Dit is dus spotting op het einde van mijn luteale fase. Meestal is dat 2-3 dagen, maar de laatste 2 keer was het dus 5 dagen. Ik heb nog geen ovulatietesten gedaan (ik doe deze in mijn volgende cyclus), maar moet ik er vanuit gaan dat mijn progesteron levels te laag zijn? Of maak ik best sowieso een afspraak met mijn gynaecoloog? Ik wil graag zwanger worden en wil mijn lichaam dus optimaal voorbereiden. 


Gesteld door Linde_88 op maandag 21 januari 2019
3349 x bekeken

woensdag 20 februari 2019

EAM (+0 )

Je kan het altijd eens laten testen. Heb het ook gedaan en mijn progesteronwaarde was idd te laag. Heb meteen utrogestan voorgeschreven gekregen en was die keer ook meteen weer zwanger. (Miskraam in september. Wss door progesterontekort)
Ik denk dan maar dat je beter eens te veel gaat dan te weinig. Het kan je een hoop tijd besparen :-)

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan