negatieve bloedtest maar veel symptomen! Te vroeg getest?

Hoi allemaal,

Ik heb een vraag en hopelijk kunnen jullie mij een beetje helpen.. ik heb vorig jaar april mijn eerste miskraam gehad met 8 weken. Er bleek niet 'echt' iets te zitten, dus ookwel schijnzwangerschap genoemd. Vervolgens werd ik drie maanden later opnieuw zwanger, ditmaal wel met een embryo die te zien was op de echo, maar geen hartslag.. dus again, een miskraam. Beide miskramen zijn met pillen behandeld.

Sindsdien zit ik niet meer aan de pil (daarvoor ook al een half jaar niet meer), omdat mijn vriend en ik dit zo ontzettend graag willen, zeker na twee foutieve zwangerschappen..
Nu is het zo dat ik regelmatig ongesteld ben, de eerste dag is altijd op de 22e, dus 22 november, 22 december 2018 en nu 22 januari 2019. Echter is het zo dat ik deze afgelopen week alleen al 8 keer heb gespuugd, voornamelijk als ik iets eet en ik ben in de ochtend extreem misselijk. Ook ''proeven'' mijn sigaretten anders.

Ik heb na wat drammen bij de huisarts dan toch een doorverwijzing gekregen om bloed te prikken en te testen op Hcg ( dit was op 12 februari ) Ze wilden mij de doorverwijzing in de eerste instantie niet geven, omdat het te vroeg zou zijn om te testen gezien mijn laatste mensturatie op 22 januari nog was. Gister heb ik te horen gekregen dat de uitslag negatief was, mijn Hcg waarde zou 2 zijn.
Toch blijf ik me 'raar' voelen en nu is mijn vraag: zou het kunnen dat de bloedtest dan toch te 'vroeg' is uitgevoerd? Of is een hcg waarde van 2 duidelijk zat?

Hopelijk kunnen jullie mij helpen...


Gesteld door Sannerijers op donderdag 14 februari 2019
3020 x bekeken

zaterdag 2 maart 2019

Vera (+0 )

Hopelijk weet je inmiddels meer!
Alleen....als je sigaretten anders proeven....misschien moet je, ook als je zwanger wil worden...toch proberen te stoppen. Je zult zelf ook weten dat het echt niet gezond is voor je kindje en ook voor het zwanger raken. Dat gun ik je als eerste...dat het je lukt te stoppen en dat je dan gauw een fijne zwangerschap mag hebben.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan