Onzeker over Action Testen

Ik ben normaal om de 32 dagen ongesteld. Alleen de laatste ongesteldheid was korter en bruin. Ik heb toen testen gedaan die licht positief gaven. Tuurstreepjes, na een bloedtest bleken deze dus niets te betekenen. Ik was niet zwanger.
Nu ben ik op dag 37 en niet ongesteld. Nu heb ik weer testen gedaan. Zowel kruidvat (goedkope 2 voor 5) als action geven allemaal lichte verkleuringen. Pas na 30 minuten geven al deze testen een lichte dikkere streep. net zo dik als de controle lijn.
Ik zou zelf nu roepen dat ik zwanger ben, maar ik begrijp er niets van. We zijn er helemaal niet mee bezig. We gebruiken voorbehoedsmiddelen en na de laatste keer zijn we extra allert. Een kindje is welkom als het zo zou zijn, maar we plannen dat nu niet omdat het niet handig zou zijn.
Nu lijkt het net of ik obsersief mee bezig ben omdat ik dus weer aan het testen ben geslagen. Dit omdat ik nu exact weet wat mijn cyclus is en ik deze maand dus eindelijk normaal ongesteld zou gaan worden.
Maar dat gebeurd dus niet. Ik voel het ook niet aankomen. Wel heb ik weer van die zwangerschapskwaaltjes.
Nu ben ik bang dat ik misschien een buitenbaarmoederlijke zwangerschap ofzo kan hebben? Ik weet helemaal niet of je dan lichte positieve testen heb. Maar mijn buik is echt dikker, savonds heb ik last van mijn liezen. Ik voel me niet misselijk meer, maar wel dat zenuwachtige gevoel kan ik niet goed omschrijven. Dat zwangerschapsgevoeletje.
Ik ben met mijn dochters lang niet zo onzeker geweest, toen wist ik het gewoon omdat ik de koffie niet meer luste, super misselijk was en dat soort kwaaltjes. Dat heb ik nu niet.
Ik durf het niet meer te delen met mijn vriend, en ik durf het niet te delen met een huisarts. Ik zie een beetje op tegen onderzoeken o.i.d.
Hopelijk kan iemand met me meedenken. Ik hoor het graag.


Gesteld door girlzmam op zaterdag 27 april 2019
765 x bekeken

vrijdag 3 mei 2019

Orchidea (+0 )

Goedemorgen girlzmam, het hoeft niet een bmz te zijn hoor. Dat de testen licht positief aanslaan kan betekenen dat je traag hcg aanmaakt, of dat de zwangerschap helaas niet goed gaat. Je hcg zou binnen 48 uur (2 dagen) verdubbelt moeten zijn, dus dan zou je een duidelijkere test moeten hebben.  Bij een bmz zijn je testen echt wel knallers. Voor de rest, zou ik toch nog een keer testen. Of een bloedonderzoek bij de HA laten doen.

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan