Help schoonmoeder kinderwens!!

Hallo meiden,
Ik ben een vrouw van 23 jaar en ik ben getrouwd. We hebben een zoontje van 2 jaar. Ik ben in februari gestopt met anticonceptie omdat wij een kinderwens. Van mijn eerste kind was ik tegelijk zwanger met mijn moeder wat ik al vervelend vond. 
En ik moest vandaag wat opzoeken en dat deed ik via de telefoon van mijn schoonmoeder. Ik keek dus in haar geschiedenis wat ik achter niet moest doen... ze zoekt dus allerlei dingen op om zwanger te worden..  bijvoorbeeld haar ovulatie, welk gewicht je hoort te zijn en welke seksstandjes.. 
Ik vind het dus heel vervelend dat dit elke keer mij moet overkomen. Het hoort een speciaal moment voor mij te zijn. Ook heb ik dat niet gehad bij mijn eerste zwangerschap, je zegt dan van oh ik heb zo’n last van maagzuur en dan verwacht je een antwoord van kan je dit of dat voor gebruiken. Maar dan krijg je als antwoord ja ik ook. Ik haat het zo erg!! Help hoe moet ik hier normaal mee omgaan????????


Gesteld door Lisanne22 op zaterdag 18 mei 2019
320 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan