Is dit normaal?!

Hallo allemaal,
Ik heb 29 aug me menstruatie gehad duurde ook gewoon 4 dagen. Nou 56 dagen verder heb ik op 24 okt 3/4 dagen helder rood bloed verloren zonder bloed stolsels. Heb wel toen ik begon te bloeden eerst hele heftige buikkrampen gekregen. Hiervoor had ik weer een cyclus van 36 dagen met weinig bloedverlies. Heb testen gehaald en die waren negatief. Heb wel 2 maanden lang aan de linkerkant van me onderbuik een zeer trekkerig/zeurend gevoel dat maar komt en gaat, wat door straalt naar me linkerbeen en linker onderlig. Nou is mijn vraag herkent iemand dit? Ik voel me heel suf moe af en toe wat misselijk, ik zou zo de hele dag in bed willen liggen en niks anders willen doen dan slapen. Ik herken mezelf niet meer, weet iemand wat dit kan zijn... kan dit ondanks de negatieve uitslagen van de testen en het bloeden toch wel duiden op een zwangerschap? 
Help??


Gesteld door blijf hopen op dinsdag 29 oktober 2019
371 x bekeken

donderdag 5 december 2019

Orchidea (+0 )

Ja, dat kan, dat je nog te weinig hcg in je bloed hebt. Het kan ook dat jou symptonen op iets anders duiden.

zondag 8 december 2019

roxje (+0 )

Ga er maar niet van uit .. na 2 maand is de test echt wel positief.. je kan de huisarts om een bloedtest vragen dan weet je het zeker. 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan