Vroeg piek in lange cyclus?

Hi! Mijn vriend en ik proberen zwanger te worden van ons 1e kindje. Spannend! Ik heb 10 jaar lang een spiraal gehad en die is in maart verwijderd. 
We zijn pas begonnen met proberen vanaf begin juli. Ik ben mijn cyclus aan het tracken met ovulatietesten van Sensitest. 1 juli was mijn eerste cyclusdag. Mijn cylus leek de afgelopen maanden 35 dagen te duren. Daardoor zouden mijn vruchtbare dagen tussen de 17e en de 23e moeten zijn (volgens mijn berekeningen en de app). Om een beter inzichtte krijgen ben ik al veel eerder begonnen met de ovulatietesten en had ik op de 13e al een hele duidelijke piek. Betekend dit dat ik dan mijn ovulatie voor deze maand gemist heb? En is het normaal om zo vroeg in je (lange) cyclus al je LH piek te hebbben?  
Bedankt voor jullie hulp!      


Gesteld door Kimsalabim op vrijdag 17 juli 2020
75 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan