Wens voor een derde kind, verstandig?

Wij zouden nog heel graag een derde willen maar er zijn wat twijfels. We hebben 2 kinderen van 12 en 10. Dus het leeftijdsverschil is groot en zelf zijn we ook niet meer de jongste. Man 45 ik 37.  Ben benieuwd wat anderen ervan vinden. 


Gesteld door Geluk-je op zondag 16 augustus 2020
158 x bekeken

woensdag 14 oktober 2020

Druifje24 (+0 )

Ik denk dat ondanks  de leeftijdsverschil van jou kinderen het ook wel een mooie kant heeft jou kinderen zijn oud en wijs genoeg om het te begrijpen en zullen er ook meer begrip etc voor hebben dan als ze nog wat jonger zijn, misschien een idee om met jou kinderen het er zelf ook eens over te hebben hoe zij het zullen vinden  als er nog een broertje of zusje kwam. En aan de hand van dat gesprek zou ik samen met jou partner er nog goed over hebben! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan