Innestelling of menstruatie ?

Hallo iedereen ,
ik hoop dat jullie mij wat kunnen helpen met de volgende vraag.
Wij zouden graag voor een tweede kindje gaan en zijn gestopt met de pil ondertussen.
Ook op controle geweest bij de gynaecoloog , hier was alles dik in orde en ik had net die dag ( 04/09/20 ) mijn eisprong , duidelijk te zien op de echo. Wij waren hier heel blij mee want voor ons dochtertje hebben wij enorm gesukkeld omdat mijn eisprong bepalen niet makkelijk gaat.
Dus sprong wij direct op de kar !
Maar nu zit ik met het volgende dilemma , mijn regels durven al wel eens later te beginnen als we proberen om zwanger te worden ( door stress denk ik ). Maar nooit vroeger.
Normaal moet ik nu maandag 21/09 - dinsdag 22/09 mijn menstruatie krijgen. Maar sinds vrijdag 18/09 heb ik out of the blue ineens verlies ? Maar een heel klein beetje , dit was van kleur heel donkerbruin rood tot zwart bijna ? Daarna niets meer ! Voor dan gisteren wederom dit verlies te hebben maar met klonters in ? Ook daarna niets meer ... Nu stond ik vanmorgen op en ik voelde het echt ' lopen ' , dit was qua hoeveelheid veel meer en ik kon geen inlegkruisje gebruiken maar moest een dikker maandverband gebruiken.

Zijn dit nu mijn regels of is er iets anders aan de hand ? Ik heb gisteren bij een vriendin een ' vroege ' test gedaan omdat zij dacht dat het innestelingsbloed was , de test was negatief. Maar kan je dan zoveel bloed verlies hebben bij het innestelen ? Ben hier lichtjes van in de war. Ook heb ik sinds dinsdag 15/09 een constante druk in mijn onderrug en soms echt ' rugpijn '. Dit heb ik nog nooit gehad rugklachten. Allemaal wat verwarrend
Bedankt om dit hele verhaal te lezen
En hopelijk hebben jullie wat meer uitleg hiervoor


Gesteld door katrienvg op zondag 20 september 2020
85 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan