Draagmoederschap

De wanhoop nabij.....
Ik en mijn partner hebben een hele sterke kinderwens vooral mijn partner.
Ik ben 10 jaar ouder heb zelf het geluk mogen beleven om kinderen te krijgen maar al vrij jong werd er baarmoeder kanker geconstateerd en mijn baarmoeder moest worden verwijderd. Eierstokken gelukkig behouden.
Mijn vriend werd vorig jaar getroffen door acute leukemie hierdoor onvruchtbaar geworden door de zware chemo’s maar zaadjes vooraf in laten vriezen.
We zijn al geruime tijd op zoek naar iemand die voor ons een kindje zouden willen dragen om onze liefde te bezegelen en onze zware periodes achter ons kunnen laten.
Helaas niemand in de omgeving die onze wens in vervulling kan laten gaan.
Op diverse sites oproepen geplaatst maar geen van de draagmoeders waar contact mee geweest is wil een ht draagmoederschap, ze kiezen allemaal voor LT draagmoederschap.
Ik zou heel heel heel graag in contact komen met dames die onze wens in vervulling zou kunnen laten gaan met een HT draagmoederschap.
Kwam via een andere pagina , op deze terecht en hoop wanhopig dat we hier een match zullen vinden.
Dit is in het kort een beetje ons verhaal natuurlijk willen we graag in contact komen met eventueel dames die onze droom uit willen laten komen en deze beter leren kennen en de wensen etc van beide kanten te bespreken.
Denk dat dit onze laatste wanhopige oproep / kans is op het vinden van een lieve dame die deze hele grote vooral niet onderschatte droom kan waar maken.
Liefs 


Gesteld door tammie1982 op donderdag 26 november 2020
552 x bekeken

zondag 20 december 2020

pollyorange (+0 )

Hallo Tammie
Wij zijn Polly & Alex, een Nederlands en Brits stel, woonachtig in Nederland. We hebben draagmoederschap ervaren als wensouders. In onze zoektocht naar draagmoederschap hebben we veel kennis opgedaan over de mogelijkheden voor Britse en Europese wo over de hele wereld. we hebben een blog opgezet om onze kennis te delen met andere IP's. We hopen anderen in een vergelijkbare situatie te helpen om een ​​gemakkelijkere reis te maken. bezoek de blog voor meer informatie over de mogelijkheden- www.surrogacyoptions.co.uk

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan