Willen jullie meekijken met tempkaart?

Hoi hoi,
Zouden jullie willen meekijken met mijn tempkaart? Volgens FF app heb ik op CD 17 mijn eisprong gehad. Ik had toen een tempdipje en ik dacht ook een hoogstaande baarmoedermond, maar dit weet ik eigenlijk niet meer zeker (heb dat wel ingevuld). Geen idee wat de consistentie was en of hij open of gesloten was. Zelf heb ik die donderdag, i.v.m. extreem pijnlijke borsten (slechts 1 dagje) inwendig gevoelt en toen was mijn baarmoedermond hoog/zacht/open en ik heb dus het vermoeden dat ik toen mijn eisprong heb gehad. Ik heb mijn eisprong deze maand niet gevoeld, maar baseer mij dus enkel en alleen op mijn toen zeer gevoelige/pijnlijke borsten en het feit dat baarmoedermond hoog/zacht/open was. 

Weet iemand wat ik nu moet aanhouden? Mijn temp of de positie/consistentie van mijn baarmoedermond? Jullie kunnen mijn tempkaartje zien in onderstaande link. Ik heb geen ovulatietesten gebruikt. 
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_SLDUYY.png


Gesteld door annesmit op maandag 28 december 2020
59 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan