Korte luteale fase

Hoihoi, 

Ik heb een zeer korte luteale fase. Hij varieert van 4 tot 9 dagen. Nu heb ik afgelopen vrijdag mijn LH piek gehad (19 maart). En nu begon 22 maart alweer wat licht bloedverlies dat mijn menstruatie er aan zit te komen. Is er überhaupt kans op een zwangerschap als er zo een korte tijd tussen zit?
Ik lees ook veel verhalen over het slijmvlies tijdens vruchtbare dagen. Ik merk hier verder ook niks van bij mijzelf. 
Vorige maand ben ik ook 2 weken lang ongesteld geweest. Ik heb toen contclact met de huisarts gehad, maar dit kon volgens de assistente geen kwaad. Ik ben inmiddels al 7 maanden gestopt met de pil. Ik word elke maand rond de 22 tot 24 ongesteld. Dus mijn cyclus is best stabiel. 
Ik hoop dat u mij wat duidelijkheid kan geven. 

Bij voorbaat dank! 


Gesteld door M. op woensdag 24 maart 2021
92 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan