Kans op zwangerschap?

Hallo!
Ik ben 8 sep gestopt met de pil ivm klachten. Ben ook ongesteld geweest en is afwachten wanneer ik weer ongesteld wordt! Nou is het alleen wel ik was vrijdag klaar met bloeden en zaterdagnacht sex gehad met mijn vriend (met condoom)  nou bleek achteraf dat de condoom gescheurd was, weten alleen beide niet voor hoelang..(map gehaald 14 u later) Ik weet nou niet hoe en wat en of er kans is dat ik zwanger kan worden/zijn?


Gesteld door Samantha op woensdag 22 september 2021
203 x bekeken

vrijdag 1 oktober 2021

GEMMA (+0 )

Ik denk het niet want het is vlak na het stoppen met bloeden. Nu kan je afwachten op je eerste menstruatie want die bloeding is geen menstruatie maar gewoon omdat je gestopt ben met de pil. 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan