Beginnende zwangerschap of ontpillen?!

Hallo allemaal, 

Ik ben nieuw hier en ben op dit forum terecht gekomen na de zoveelste keer symptomen googlen. Ik heb op 20 januari mijn laatste pil genomen. Vervolgens een onttrekkingsbloeding gehad en daarna niet weer met de pil verder gegaan omdat wij willen gaan voor kindjes. Na die bloeding netjes om de dag ‘geoefend’ omdat ik natuurlijk niet weet wat mijn cyclus gaat zijn en dus ook mijn vruchtbare dagen niet. Dus zodoende om de kans te vergroten. 
Nu denk ik mijn eisprong te hebben gevoeld op 4 februari, maar zeker weten doe ik dat niet want ik heb geen ovulatietesten gebruikt. 
Intussen veel last van rommelende buik, ontzettend obstipatie & ik ben ontzettend moe de hele dag. Verder voel ik me gewoon anders en kan ik het niet plaatsen.
Het is ontzettend onzeker en ik heb behoefte aan duidelijkheid. Is er misschien iemand die zich hierin herkend en me aan kan geven of zij wellicht direct zwanger waren of dat dit gewoon aangeeft dat ik binnenkort weer ga menstrueren.. 


Gesteld door ToroelahBjxsjsnNj op donderdag 10 februari 2022
431 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan