Ovulatietesten

Hallo en help
Ik zit in ronde vier van onze kinderwens en heb een schommelende cyclus. Ene maand 28 dagen andere maand 35 dagen. 
Ik ben sinds vorige maand begonnen met ovulatietesten omdat ik dus niet weet wanneer mijn ovulatie is. Vorige maand die van t Kruidvat, dramatisch.. geen donkere strepen gekregen. Ben sinds deze maand op dag 9 begonnen met de roze clear blue digital en nog geen stilstaande smiley gehad. Vandaag is dag 18. Heb vandaag ovulatie testen van DA drogist gebruikt op twee tijdstippen. Heb nooit eerder zo een donkere test streep gekregen maar ze zijn nog niet zo donker als de controle streep.
Ik word er nogal onzeker van.. betekent het nu dat is geen eisprong heb of betekent een vrij donkere test streep wel dat er een LH piek aan zit te komen en moet ik stug door testen ? 

Liefs 


Gesteld door vogeltje1991 op donderdag 6 oktober 2022
300 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan