Zwanger worden , en financieel niet breed hebben..

Hallo iedereen, 

Mijn vriend en ik spreken al een tijdje over een eerste kindje. 
Maar, voor de moment hebben we nog niet héél veel gespaard. 
Wij zijn daar pas mee gestart. 
Nu is het zo dat mijn job deze zomer eindigt omdat het bedrijf waar ik werk ermee stopt. Graag zou ik snel ergens anders aan de slag kunnen gaan, en dan voor een eerste kindje gaan. Denken jullie dat ik tegen die tijd al een mooie startsom voor ons kindje dan bij elkaar kan sparen, of lijkt jullie dit niet haalbaar? 
Ik weet dat dit allemaal niet goedkoop is maar zijn hier mensen die hier enige ervaring mee hebben en wat het prijskaartje hiervan is (kamertje, pampers, verzorging, crèche, ziekenhuiskosten,...) en die het ook niet zo breed hadden, hoe hebben jullie dit gedaan. Of lijkt het verstandig om toch nog langer door te sparen... ? Maar wij willen dit zoooo graag :-) 

Alvast bedankt voor jullie tips !


Antwoord van Essential Awakening - Ingrid Jetten -

Hallo kinderwens moeder,
Vertrouw er op dat je de natuur niet kunt sturen. Natuurlijk wil je graag je kindje zekerheid bieden dat begrijp ik. Ga vooral samen genieten van jullie relatie en jullie kinderwens. In mijn praktijk geef ik de ouders altijd mee dat het niet gaat om een kinderwens maar om de wens van het kindje bij deze ouders te komen!

Jullie zijn een pracht stel die jullie kindje het beste wil geven!
Als je zwanger wordt zal je er goed voor kunnen zorgen!
bedje van vrienden lekker naast je eigen bed borstvoeding is goed en goedkoop!
Samen werken aan jullie toekomst durf te dromen wat jullie passie is!
VERTROUW! natuurlijk ben je van harte welkom in mijn praktijk.
Groetjes Ingrid Jetten

Gesteld door Baby*wish* op woensdag 22 januari 2014
Beantwoord door Essential Awakening - Ingrid Jetten - op dinsdag 5 augustus 2014
3420 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan