Zwanger en ongerust na echo

Ik ben gisteren naar de gynaecoloog geweest en dacht 9 weken zwanger te zijn, dat bleken maar 5,5-6 weken te zijn! Laatste menstruatie gehad op 20 september wel cyclus van 35 dagen. Positieve test op 28 oktober en bloedtest om 30 oktober. Hoe kan het dat het zoveel verschilt? Hebben wel een hartje zien kloppen maar kan het zijn dat het gestopt is met groeien? Of moet ik me zoveel zorgen niet maken?


Gesteld door gast op woensdag 25 november 2015
2150 x bekeken

zaterdag 28 november 2015

Nannie ❤ (+0 )

Hoi hoi, 

Ik heb het even geprobeerd te berekenen, maar als jij een cyclus van 35 dagen hebt zou het goed kunnen zijn dat je ovulatie 9 oktober was, en kan het volgens de berekening wel kloppen dat je 6 weken bent. 

Weet je misschien of de vk van je laatste menstruatie menstruatie of ovulatie is uitgegaan?

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan