efamol huidcapsules

Ik heb een hele erge rode jeukerige huid .. nu had ik thuis nog efamol huid capsules staan wat homeopatisch is er zit teunisbloemoli in capsulesomhulsel gelatine glycerine . vitamine e ( als dl cx tocoferylacetaat) mag ik.dat gewoon slikken?? en ook in.gebruik met multivitamine??


Antwoord van Yvonne Voogd - Happy Zwanger & Happy Moederen

Ga voor jezelf na of er geen sprake is van een allergische reactie op bijvoorbeeld een wasmiddel of een nieuw nog niet gewassen kledingstuk (daar kunnen resten van kleurstoffen/pesticiden in zitten). Ik weet niet hoe vaak je onder de douche staat maar water met zeep droogt je huid uit en dat geeft jeuk, zeker met vriesweer. Ik weet niet hoe lang je er al last van hebt of dat je klachten toenemen. Voor de zekerheid is een bezoekje aan de huisarts verstandig. Ik zou geen middelen innemen voor je zeker weet wat het is.

Gesteld door lynn36 op zaterdag 19 januari 2013
Beantwoord door Yvonne Voogd - Happy Zwanger & Happy Moederen op zaterdag 26 januari 2013
1020 x bekeken

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan