Negatieve test

Hallo, ik ben dus nu 10 dagen over tijd.. heb een urine test laten doen wanneer dat ik 6dagen over tijd was en kort daarna heb ik een bloedtest laten nemen en ze waren alle bij negatief .. hoe komt dat ik dan nog altijd mijn menstruatie niet heb ? En normaal komen mijn regels redelijk op tijd soms wel 2 3 dagen te laat maar valt niet veel voor .. 


Gesteld door imen op zaterdag 7 oktober 2017
299 x bekeken

woensdag 11 oktober 2017

Hartje (+0 )

Hoi imen, 
Heel verwarrend als het uitblijft zonder zwangerschap! Toch kan dat gebeuren door stress of andere veranderingen. Probeer het hoofd koel te houden en waarschijnlijk komt het gewoon weer. Misschien zul je nooit weten waarom. 
Ik weet niet of je zwanger wil worden maar een oppepper: ik had een regelmatige cyclus maar de maand voor ik zwanger werd ook ineens langer, de maand daarna zwanger. Ik heb toen ergens gelezen dat dit vaker gebeurt. 

Puur lichamelijk: je eisprong zal later zijn geweest: dan duurt het altijd ong. 14 dagen tot je ongesteld wordt. 
Komt goed! Groetjes! 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan