Fles Voeding

Mijn dochter drinkt haar flesjes niet leeg 6x90cc en zou van het cb zelfs 120cc mogen. 
Mijn dochter is 3wkn oud.
De dr Browns fles verslikt ze zich steeds, veel boeren en erg onrustig.
De avent fles doet ze 45min of langer over als ze hem leeg wil hebben, meestal valt ze na 60cc in slaap omdat het haar (denk ik) te veel moeite kost om er wat uit te krijgen. 
Hoelang doen jullie kindjes gemiddeld over een fles van 90cc?
En hebben jullie tips voor ons?
Alvast bedankt 
 


Gesteld door patrow op maandag 9 oktober 2017
296 x bekeken

vrijdag 13 oktober 2017

Hartje (+0 )

Hoi hoi misschien andere fles proberen? Andere speen misschien? En je kunt ook tijdelijk proberen wat vaker kleinere hoeveelheden te doen, als ze 60 bv wel weg krijgt. Mijn zoontje was ik op die leeftijd wel 20min ah voeden, ik vond dat eigenlijk al lang voor mijn gevoel. M'n ervaring is dat als je ze tegen de zin gaat vullen met melk, ze dit niet lekker zit. Dus even die 120cc vergeten, jouw kindje is daar nu nog even niet aan toe denk ik. 
Gaat het inmiddels al wat beter? Want dat verandert zo snel op die leeftijd! Groetjes en succes 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan