Druk op vagina

Hallo, ik ben nu 30 weken zwanger en heb een enorm drukkend gevoel op mijn vagina. Precies of er een tennisbal tussen mijn benen is. Ik heb ook vochtverlizs gehad. Moet ik ongerust zijn?


Gesteld door mama2 op woensdag 11 oktober 2017
719 x bekeken

zaterdag 14 oktober 2017

Hartje (+6 )

En echt gewoon even bellen hé, als je dat prettig vind. Al stellen ze je over de telefoon even gerust, maar stress worden jullie allebei niet beter van! 

zaterdag 14 oktober 2017

Hartje (+2 )

Als een baby aan het indalen gaat, kan dit een vervelend, drukkend gevoel geven. Als jij je ongerust maakt moet je de verloskundige bellen, daar is ze voor. Qua vochtverlies weet ik niet, denk je zelf dat het vruchtwater is? Voel je de baby nog goed? Komt het vocht als je baby zich beweegt? Succes en laat je even weten hoe 't afloopt? 

 


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan