Peet Peet Peet

Hallo Allemaal,

Ik ben Petra, ben 28 jaar en woon in Groningen. Ik ben juf voor leerlingen die een (TOS) taalontwikkelingsstoornis hebben. Heel dankbaar werk waar ik elke dag van geniet. Daarnaast heb ik een fijne familie waar ik altijd bij terecht kan. Ik heb nu al 5 jaar een relatie met een hele lieve, goede en creatieve man. We hebben veel mee gemaakt samen maar we zijn er altijd sterker uitgekomen.


5 maart 2014 Spiraaltje eruit gehaald.
okt 2017 Naar de huisarts
2 nov 2017 Uitslag binnen van spermaonderzoek, is niet goed.
30 nov 2017 Eerste gesprek in Martini ZH. -> IVF/ICSI
15 dec 2017 Bloedprikken

Peet wil graag zwanger worden.

Peet wil graag zwanger worden sinds woensdag 5 maart 2014.

Laat een berichtje achter voor Peet

Marie
Hoi Petra - bedankt voor je uitnodiging en fijn dat je wilt praten. Tenslotte is dat het hele doel van het forum om te praten, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren of simpelweg elkaar te steunen. Ik heb een tijdje niets gedaan op het forum - mede omdat ik 'het' allemaal los wilde laten. Dat is me aardig gelukt en ik ben heel positief ingesteld over het hele traject. Nu ben ik klaar om weer raad te zoeken op de pagina van dames die verder in het traject zitten. Ik zie dat je inmiddels ook al een hele tijd onderweg bent zonder dat je droom is uitgekomen. Ik lees dat je het spannend vindt om het medische traject in te gaan. Wat mij helpt om nuchter in het medische traject te gaan is te bedenken dat de medische wetenschap tegenwoordig zoveel kan dat ik me compleet aan hen kan overgeven. Daarnaast heb ik mezelf ook bedacht dat ze dit aan de lopende band doen, dus mijn pareltje is voor hun niets bijzonders. Wat voor hen wel bijzonder is, is dat weer een poging om een zwangerschap te realiseren is gelukt dus daar doen ze ook extra hun best voor. Ik heb het geluk gehad dat ik een heel fijn contactpersoon heb. Ik hoop voor jullie dat er snel actie komt en hoe het dan ook gaat lopen - en wat er ook allemaal voor nodig is - er een mooi kindje voor jullie komt! Liefs!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan