W.w W.w W.w

Mijn vriend en ik proberen sinds september 2017 zwanger te worden. Dit lukte al heel snel. Op 27 november kwam ik erachter dat ik zwanger was. Bij 6 weken kreeg ik een bloeding. Meteen dezelfde dag kreeg ik nog snel een echo. Hier was helaas nog geen kindje op te zien alleen een lege vruchtzak. Maak je nog maar geen zorgen misschien zit het wel heel diep zei de echoscopiste. Een week later kreeg ik mijn 2e echo voor de zekerheid. Ook hierop was nog steeds geen kindje te vinden, wel zagen we dit keer een vruchtring. Ook was er een beetje bloed te zien in de vruchtzak maar we konden we verder niks van maken dus was weer afwachten. 2 weken later kreeg ik weer een echo inmiddels bijna 9 weken zwanger. Hierop zagen we tot onze schrik alleen maar raar weefsel en geen vruchtzak meer. De echoscopiste zei dat ze dacht dat het om een mola-zwangerschap ging dus ik moest dezelfde dag nog naar het ziekenhuis. Daar werden mijn hcg waarde gemeten en kreeg ik weer een inwendige echo. Het ziekenhuis bevestigde al heel snel na het zien van de echo en de hcg uigeslagen dat het om een mola-zwangerschap ging. Tot onze schrik zagen we opeens op het scherm wel een kleine vruchtzak en een kindje. Dit was een hele harde klap. Het kindje bleek niet levensvatbaar te zijn en mijn gezondheid liep nu gevaar. Ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis en werd de volgende dag geopereerd. Ik was opeens niet meer zwanger.... nu moet ik nog een aantal maanden terug om te kijken of het hcg hormoon uit mijn lichaam verdwijnt en om te kijken of het mola virus niet uitgezaaid was naar andere organen of weer aangegroeid in mijn baarmoeder. Als het hormoon uit mijn lichaam is na een paar maanden moet ik nog eens 6 maanden wachten voor ik weer mag proberen om zwanger te worden.

Je stopt bewust met de pil om samen met je vriend/man voor de toekomst te gaan. Een gezinnetje. En na een helse zwangerschap van 9 weken mag je een jaar niet zwanger worden. Je wereld stort in elkaar.

Geheimpje

Geheimpje is geboren op donderdag 3 januari 2019 en is een een jongen of een meisje.

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor W.w

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan